Gebelikte Cinsellik

Dinlenemiyorum ki evin içindeki herşey bana bakıyor inanır mısın lohusalığımı yaşayamadım yaşayamıyorum diyeyim sana

Yanında kimse yok mu annen falan

1 Beğeni

Annem geldi 3 gün kaldı gitti ramazan geliyor babam kardeşim yanlız geldi buzdolabımi doldurdu gitti

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :tada:

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :potted_plant:

Abla cimere şikayet etsene yazık değil mi sana normal değil yani bunlari yaşaman baya tecrübesizce yaklaşmişlar

1 Beğeni

Bir daha görmek bile istemiyorum afedersiniz oturamiyorum sanki eli içimde

Ayy canım ne güzel dedin ama ne. Fayda olmuş bitmiş yormuşlar kadını baya canı yanmış iş işten geçmiş :blush::blush:

2 Beğeni

Rabbim tez zamanda şifa versin ya en güzel gününü zehir etmişler

1 Beğeni

Aynen hiç hayal ettiğim gibi olmadı

Benim dusuk riskim oldugu icin ilk 3 ay yasak zaten herhangi bi sorun yoksa ve cok rahatsız edici pozisyonlari kulanilmasa sorun olmaz doktorum demisto

1 Beğeni

Merhaba, Mucize Anne’lerimiz arasına hoş geldin canım :people_hugging:

1 Beğeni

Hoşbulduk :smiling_face_with_three_hearts:teşekkürler Suan 25 haftalık olduk cok sukur iyız

1 Beğeni

Hoş bulduk teşekkür ederim​:kissing_heart::two_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı olsun. RABBİM evladınıza sağlıklı ömür nasip etsin​:smiling_face:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsın :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

rabbim bi an önce ya şafi ismiyle şifa versin canım benim​:palms_up_together:

1 Beğeni

Ya çok mu zorladılar annemde küçük kardeşimi doğururken eli içinde mevzusunu yaşamıştı böyle durumlar yüzünden doğumdan korkar oldum ya sezeryan ayrı olay normal apayrı olay Rabbim bizlere yardım etsin

1 Beğeni

@Elifelmass merhaba aramıza hoş geldiniz​:smiling_face_with_three_hearts:

@Leyla1991 Leyla hanım öncelikle gözünüz aydın evladınızı kucağınıza sağ salim almışsınız ama onun dışında doğum sizin için bedenen ve ruhen travma olmuş çok geçmiş olsun​:slightly_frowning_face: Allah’ım insanlıktan nasibini almamış şu şahısları da hayırla ıslah etsin​:palms_up_together:t2::triumph:

1 Beğeni