Dinlenemiyorum ki evin içindeki herşey bana bakıyor inanır mısın lohusalığımı yaşayamadım yaşayamıyorum diyeyim sana
Yanında kimse yok mu annen falan
Annem geldi 3 gün kaldı gitti ramazan geliyor babam kardeşim yanlız geldi buzdolabımi doldurdu gitti
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Abla cimere şikayet etsene yazık değil mi sana normal değil yani bunlari yaşaman baya tecrübesizce yaklaşmişlar
Bir daha görmek bile istemiyorum afedersiniz oturamiyorum sanki eli içimde
Ayy canım ne güzel dedin ama ne. Fayda olmuş bitmiş yormuşlar kadını baya canı yanmış iş işten geçmiş
Rabbim tez zamanda şifa versin ya en güzel gününü zehir etmişler
Aynen hiç hayal ettiğim gibi olmadı
Benim dusuk riskim oldugu icin ilk 3 ay yasak zaten herhangi bi sorun yoksa ve cok rahatsız edici pozisyonlari kulanilmasa sorun olmaz doktorum demisto
Merhaba, Mucize Anne’lerimiz arasına hoş geldin canım
Hoşbulduk teşekkürler Suan 25 haftalık olduk cok sukur iyız
Hoş bulduk teşekkür ederim
Hayırlı olsun. RABBİM evladınıza sağlıklı ömür nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda toparlanırsın
rabbim bi an önce ya şafi ismiyle şifa versin canım benim
Ya çok mu zorladılar annemde küçük kardeşimi doğururken eli içinde mevzusunu yaşamıştı böyle durumlar yüzünden doğumdan korkar oldum ya sezeryan ayrı olay normal apayrı olay Rabbim bizlere yardım etsin
@Elifelmass merhaba aramıza hoş geldiniz
@Leyla1991 Leyla hanım öncelikle gözünüz aydın evladınızı kucağınıza sağ salim almışsınız ama onun dışında doğum sizin için bedenen ve ruhen travma olmuş çok geçmiş olsun Allah’ım insanlıktan nasibini almamış şu şahısları da hayırla ıslah etsin