Gebelikte Cinsellik

Hamilelikte cinsellik hakkında bilgi almak istiyorum

3 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım düşük tehlikesi yok ise sıkıntı yok ama bana sorarsan ilk üç ay beraber olmadım her ihtimale karşı ve bunu mutlaka ilk kontrolünde Dr söyle onun dediklerini takip et

5 Beğeni

Düşük riskim olduğu için bana 3 ay yasak dedi doktor sizide bilgilendirmeleri gerekli

3 Beğeni

Gebelikte cinsellik konusunda her kadın farklı deneyimlere sahip olabilir. Ancak genel olarak, sağlıklı bir gebelikte cinsel ilişki genellikle güvenli kabul edilir. Ancak bazı durumlarda, doktorunuzun önerilerine uymak önemlidir. İşte gebelikte cinsellikle ilgili bazı genel bilgiler:

1. Doktorunuzla Konuşun : Gebelik sürecinizde cinsel ilişki konusunda endişeleriniz veya sağlık durumunuz varsa, doktorunuzla açıkça konuşmalısınız.

2. Rahatlık : Gebelikte vücut değişiklikleri yaşandığından, rahat pozisyonlar seçmek önemlidir. Konforunuz ve partnerinizle iletişim kurmanız rahat bir deneyim sağlayabilir.

3. Riskli Durumlar : Bazı durumlarda, örneğin erken doğum riski, plasenta problemleri veya kanama gibi durumlarda cinsel ilişki önerilmeyebilir. Doktorunuzun tavsiyelerine uyun.

4. Hormonal Değişiklikler : Gebelikte hormon seviyelerindeki değişiklikler cinsel dürtüleri etkileyebilir. Her kadının deneyimi farklıdır.

5. Cinsel Yolla Bulaşan Enfeksiyonlara Dikkat : Gebelik sırasında cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara karşı korunmak önemlidir. Korunma yöntemleri konusunda doktorunuzla görüşün.

Her gebelik benzersizdir, bu nedenle bireysel sağlık durumunuza ve doktorunuzun önerilerine dayanarak kararlar almalısınız.

3 Beğeni

Biz bu konuda doktorumuza danışmıştık

Bizde hiç danışıp konuşmadık ama bı sıkıntı olmadı yokda çok şükür

bende 13.haftamdayim doktoruma sorucam eşim çok istiyor çünkü haftada 4 kez mutlaka oluyor simdiye kadar ters bisi olmadi

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoş geldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Düşük tehlikesi var ise doktor ilk üç ay önermiyor Ama problem yok ise haftada 4 kez biraz çok en iyisi doktoruna danışın

1 Beğeni

Ben düstüm 20 haftalıkken ic kanamam oldu sonra düzeldi ama doktorum ilişkiyo yasakladı

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Darbeden kaynaklı yasaklamıştır canım

Ayy abla ne zaman geleceksin aramıza merak ediyoruz doğumunu felan :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Canım tam toparlanip geleceğim arada giriyorum bakıp çıkıyorum grlir gelmez yazacağım inşallah hasbihal kanalına yazdım özetle ne cektigimi

1 Beğeni

İnşallah bir an önce toparlanirsin :pray:

2 Beğeni

Bel ağrım çok sakat gibi kaldım

Yaa kolay değil normal doğum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İlk ikiside normal doğum ama bu hastane beni mahvetti

Yaaa üzüldüm senin için desene baya yırtti her yerimi :blush::blush:

1 Beğeni

Belimi kırdı ebe hemşire dirseği ile baski uyguladılar

Ayy Allah yardımcın olsun arkadaşım bir an önce toparlan bol bol dinlen :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni