Gebelikte cilt lekelenmesi

Kızlar son 2 aydır ellerimin üstünde bu ‘yaşlılık benleri’ dedikleri, ellerin üstünde çıkan kahverengimsi nokta nokta lekeler var ya, ondan oldu. Tam kahverengi değil benimkiler Allah’tan, açık renkte ama ben görebiliyorum.

Sizlerde de oldu cilt lekelenmesi, geçici mi bunlar ?

1 Beğeni

Ağzımın kenarında çıktı , omuzlarımda ve göğüs aramda . Ve genital bölgeden arkaya doğru kararmalar oldu inşallah doğumdan sonra geçer ve + olarak et benleri çıkıyor vücudumda :pensive: yüzümü güzelleştirir vücudumu majvetti bu hamilelik

1 Beğeni

Et benleri mi ? Çok şaşırdım Allah Allah :thinking:

Genital bölgedekiler geçer diye düşünüyorum çünkü genelde bu sorunu yaşayanlar geçti diyordu. Şu görünür yerdeki lekeler sinir ediyor beni de. Uzaktan falan görünmüyor Allah’tan ama ben baktıkça görüyorum, sinir oluyorum. Umarım geçicidir :roll_eyes::pray:

1 Beğeni

Doktor et benleri eğer koyuysa kalıcı değilse geçici dedi

1 Beğeni

Seninkiler koyu mu ?

Her ikiside var

1 Beğeni

Umarım geçer yaa :pray: Hamilelikten kalan böyle lekeler istemem şahsen :joy::joy:

1 Beğeni

O yüzden diyorlar hamileliği ozliycrn neresini ozliyim :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Valla ilk doğumdan sonra özlüyordum ama bu hamilelik beni çok zorladığı için kesinlikle özlemem gibime geliyor :joy::joy::joy::joy: Böyle diyip 3. yü de doğuruyormuşum :rofl::rofl::rofl::crazy_face::crazy_face::crazy_face:

1 Beğeni

Hamileliğin ilk haftalarından tam 5 ci ayına kadar koltuk altım lekelendi kap kara oldu,utanıyordum.Halbuki lazere gitdiğim için bem beyazdı.Şimdi çok şükür geçti gitdi,eski haline döndü.Svilceler çıkıyor şimdide yüzümde.Sıcaklar bir yandan,deri yağlanması,hormonlar böyle sonuç veriyor.

2 Beğeni

Kollarımda oldu benimde ama hamilelikten sonra geçer diyorlar bide güneş kremi kullanmaya özen göster o zamanda geçiyor

1 Beğeni

@Glsh887 Dışarı çıkınca terlediğim için bir de güneş kremi sürünce yapış yapış hissediyorum diye sürmüyordum. Haklısınız, belki de ondan olmuştur lekelenme :roll_eyes::thinking:

Hangi kremi kullanıyordunuz ben solantenin pregna olanını kullanıyorum. Normalde cildim çok hassas her kremi süremiyorum hemen kaşınıyor kabarıyor ama bu krem öyle yapış yapış özelliği yapmıyor rahatlıkla sürebiliyorum istersen sende dene bi ama biraz pahalı @NURAN

1 Beğeni

Doğal içerikli olduğu için kızımın güneş kremi olan İncia’yı kullanıyordum ama terledikçe yapış yapış hissediyorum :roll_eyes: Bir araştırayım bakayım onu da, teşekkür ederim :pray::blush:

1 Beğeni