Merhaba AnnelerNasılsınız? Ben bişey sormak istiyorum bugün benim için çok endişeli bi gündü. Ve sürekli sanki kalbimi birosi ellerinde sıkıyo gibi hemde çok hızlı atıyo buda beni korkutuyo. Çok oldu böyle durumlar yaşadığım ama bugünkü farklıydı. Kalbim hızlıca atmaya başladı bende kalp ilacı aldım sakinleyeyim diye eşim işteydi. 20dk sonra çok kötü olmaya başladım eşimi aradım hemen gel diye tabi o gelene kadar bayılmışım bide bayıldıktan sonra kusmuşum siz yaşadınız mı böyle şeyler. İlk defa yaşıyorum çok korkuyorum
Yaşamadım ama bence hemen bir doktora gidin ya da doktorunuzla iletişime geçin
Ben yaşadım aynı durumu hemde marketde,bir anda bayılmışım o şekilde ,herkes toplanmış başıma ama eşimin mudahilesiyle ayıldım doktora falanda gitmedim
Ben geçen ay yaşadm canm 2 kere bayıldm hatta kalbim hıpızlı atıp nefes alamyodum birden gözüm karardı ve düşmüşüm hatta paçalrm falan ıslaktı Dr da guatırın yükselmiş şekerle tansiyonun çok düşük demişti şindi daha dikat ediyorum çok dinleniyorum
Kalp ilacı için doktorunuz izin vermiş miydi. Ilk zamanalar kandaki oksijen sayisı azaldıği için bayılma görülebiliyor ama bir kalp rahatsızlığınız varsa doktora danışılmalı
Şimdi nasılsınız kendinizi nasıl hissediyorsunuz
Rusyada yaşadığım için iyi doktor bulmak çok zor bakalım nolucak
Benim kanım az olduğu için çok tedirgin oldum
Aynen ya benimde tansiyonum hep düşüyo
Aslında kalp rahatsızlığım yoktu. İlaç için doktora danışmamıştım. Ama ilj zamanlarım değilki 18+1 olduk normal mi ki. Hala devam ediyo ara sıra kalpımın atışı hızlanıyo