Gebelikte ayak büyümesi!

Ayaklarım aşırı şişiyor fakat sönünce ayaklarımın büyüdüğünü farkettim 1 buçuk numara büyümüş bu kalıcı mı acaba endişeliyim :person_facepalming:

2 Beğeni

Hamilelikte ayak numarasının büyümesi sık görülen bir durum. Ama doğumdan sonra eski haline dönecektir.

2 Beğeni

İnşallah ya yoksa 41.5 numara ayakkabı giymem gerekecek

1 Beğeni

Benim bir arkadaşım var unisex ayakkabı alır her zaman. Eşiyle ayak numarası aynı, birlikte giyiyorlar :grinning:

2 Beğeni

Eyvah eyvah :person_facepalming::sweat_smile: Bende o yolda gidiyorum emin adimlarla . Eşim 43 numara giyiyor inşallah oralara doğru gitmem

1 Beğeni

Allah muhafaza o kadar da olmaz inşallah :grinning:

2 Beğeni

Tırstim vallahi :sweat_smile: 39 numaradan 40 geçtim baktım o da darliyo . 41.5 olmaya başladı inşallah 45 doğru gitmem​:sweat_smile::person_facepalming:

1 Beğeni

Art History Lol GIF by Acorn TV

3 Beğeni

Son 3 aydir ayakkabi giyemeyen beenn :smiling_face::see_no_evil: terlikle dolaniyorum nereye gitsem yagmurlu bugün burda hava yarinda böyle olursa hastaneye nasil gidecegimi düşünüyorum eşimde giy benimkilerden gidelim diyo :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

İşte benim ayağım :sweat_smile::person_facepalming:

1 Beğeni

Sandaletlerim olmuyo spor ayakkabı aldım olmuyor çıplak ayakla gezecem sanırım Vilma Çakmaktaş gibi​:sweat_smile: Çocukluk takı çizgi film geldi aklıma​:grin:

1 Beğeni

bende son 9ayımda şişmeye başladı 36dan 38 e kalktm ayaklarıma girmiyordu 38 bile çok şişdi sizde yine iyiymiş 1 buçuk büyümüş:rofl: 14 gündür doğum yaptım yine bazen şişiyor sonra çekiliyor bir süre böyle olucak tabi herkesde farklı

3 Beğeni

En iyisi terlik valla şıpıdık şıpıdık geziyoomm :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Doğumdan sonra geçiyordu hani bizimi kandirdilaarr :sweat_smile::sweat_smile: bazen bunlar benim ayaklarim degil diyorum garip geliyo tombik tombik :joy::joy:

2 Beğeni

bayramlık kurban gibi olmuştum 1 ayağımı kesseydim tüm nesil doyardı:rofl: o derece şiştim,süt verince de şişiyormuş regl da düzenli olmayınca o da etki ediyor şişliklere

3 Beğeni

:joy::joy::joy: etli etli diyosun hic o açidan düşünmemiştim baktimm simdi benimki de öyleee :sweat_smile::sweat_smile: hele ellerim yüzükleri geçtim saatimi takamiyom ahh bu hamişliikk nelere kadiir :smiling_face::smiling_face: @N13

3 Beğeni

Hamilelikte ayak büyümesi olurmuş. Normalmiş. Ben daha önce duyduğumda inanmakta zorlanmıştım canlı örnek oldunüz :star_struck:

4 Beğeni

İnce yapili ayaklarım vardı şuan kürek gibi :person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming: kabartma tozuyla harmanlanmış gibi

1 Beğeni

Şişlikler inse dahi ayaklarımın büyüdüğünü farkettim işte bu kalıcı olacak korkarım,:person_facepalming::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ödemden öyle bir şişiyorki terlik paklıyor beni yalnız değilsin

2 Beğeni