Ayaklarım aşırı şişiyor fakat sönünce ayaklarımın büyüdüğünü farkettim 1 buçuk numara büyümüş bu kalıcı mı acaba endişeliyim
Hamilelikte ayak numarasının büyümesi sık görülen bir durum. Ama doğumdan sonra eski haline dönecektir.
İnşallah ya yoksa 41.5 numara ayakkabı giymem gerekecek
Benim bir arkadaşım var unisex ayakkabı alır her zaman. Eşiyle ayak numarası aynı, birlikte giyiyorlar
Eyvah eyvah Bende o yolda gidiyorum emin adimlarla . Eşim 43 numara giyiyor inşallah oralara doğru gitmem
Allah muhafaza o kadar da olmaz inşallah
Tırstim vallahi 39 numaradan 40 geçtim baktım o da darliyo . 41.5 olmaya başladı inşallah 45 doğru gitmem
Son 3 aydir ayakkabi giyemeyen beenn terlikle dolaniyorum nereye gitsem yagmurlu bugün burda hava yarinda böyle olursa hastaneye nasil gidecegimi düşünüyorum eşimde giy benimkilerden gidelim diyo
İşte benim ayağım
Sandaletlerim olmuyo spor ayakkabı aldım olmuyor çıplak ayakla gezecem sanırım Vilma Çakmaktaş gibi Çocukluk takı çizgi film geldi aklıma
bende son 9ayımda şişmeye başladı 36dan 38 e kalktm ayaklarıma girmiyordu 38 bile çok şişdi sizde yine iyiymiş 1 buçuk büyümüş 14 gündür doğum yaptım yine bazen şişiyor sonra çekiliyor bir süre böyle olucak tabi herkesde farklı
En iyisi terlik valla şıpıdık şıpıdık geziyoomm
Doğumdan sonra geçiyordu hani bizimi kandirdilaarr bazen bunlar benim ayaklarim degil diyorum garip geliyo tombik tombik
bayramlık kurban gibi olmuştum 1 ayağımı kesseydim tüm nesil doyardı o derece şiştim,süt verince de şişiyormuş regl da düzenli olmayınca o da etki ediyor şişliklere
etli etli diyosun hic o açidan düşünmemiştim baktimm simdi benimki de öyleee hele ellerim yüzükleri geçtim saatimi takamiyom ahh bu hamişliikk nelere kadiir @N13
Hamilelikte ayak büyümesi olurmuş. Normalmiş. Ben daha önce duyduğumda inanmakta zorlanmıştım canlı örnek oldunüz
İnce yapili ayaklarım vardı şuan kürek gibi kabartma tozuyla harmanlanmış gibi
Şişlikler inse dahi ayaklarımın büyüdüğünü farkettim işte bu kalıcı olacak korkarım,
Ödemden öyle bir şişiyorki terlik paklıyor beni yalnız değilsin