Merhaba 8h+1 hamileyim. Dün kanamam oldu acil doktora gittik korkulacak bir şey yokmuş doktor ayrıntılı kontrol etti. Bu sabah ta aniden idrar yolları enfeksiyonu başladı. Tuvalete sıkışıklık hissi sürekli. Doktorum suprex 400 mg başladı günde bir tane. Daha önce kullanan oldu mu zararı oldu mu hiç ve siz bu idrar yolu enfeksiyonu sürecini nasıl atlattınız
Jinekoloğunuz mu verdi acaba ilacı? Eğer öyleyse mutlaka kullanın çünkü gebelikte idrar yolu enfeksiyonu tehlikeli olan bir durumdur. Önüne geçilmesi gerekir. Bende hafif vardı başlarda o yuzden ilac başlamadık günde 2 litreden fazla su içtim ve geçti fakat geçmese bizde başlayacaktık ilaca. Cok geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Doktorunuz verdiyse kullanın, düzenli kullanın
Inşallah doğum öncesi enfeksiyondan kurtulursunz. Doğum öncesi doktor enfeksiyon var antibiyotik demişti. Bende çok bilmiş halimle antibiyotik istemiyorum dedim. Doğum sonrası tam 1 ay yattım. Bebeğimi annem veriyo emziriyor anneme uzatıyordum. Çok feci çektim sonrasını.
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle gebelikte görülen bir sorun idrar yolu enfeksiyonu bende de bu sorun oldu doktor kontrolünde antibiyotik kullandım ilacın yanı sıra serumda takılmıştı bol su içmek gerekiyormuş bu durumda herhangi bir sorun yaşamadım ben umarım biran önce sağlığına kavuşursun
Geçmiş olsun. Bende boğaz enfeksiyonu yaşadım ama bazı antibiyotikleri gebeler kullanabiliyor b grubu diyorlar. Bende mecbur kullandım yapcak bişey yok için rahat olsun