Gebelikte sabah degıl de , akşam olan mide bulantısı yaşayan var mı ? Herkesın sabah bulantısı olurken benim akşamları baslıyo . Bu durumu yaşayanlar var mı
Benimde oluyordu bi ara. Yemek yaparken yerken frlan aşırı bulaniyordu. Sonrasında geçiyor canım
Benimde 3 ayı tamamliyana qadar akşam bulatilar kusmalarik oldu sonra olmadi
Benim de hep akşam oldu. Akşama doğru bir başlıyordu geceye kadar bir lokma yemesem de 6 kere kusuyordum kesin. Yeni yeni hafifledi 14. Haftada
Ay insallah . 9 ay sürecek diye çok korkuyorum öyle bunaldım bulantılardan
Bende kusma pek yok ama sureklı bulantı. Aksam başlıyor gecelerı ozellıkle
Vallahi ben 5 kilo verdim bnmki çok kötüydü:) sadece bulantıysa hafifletmek mümkün bulantı hapı veriyor doktor zaten zencefil çayı da öneriyorlar ama doktoruna danış bunları canım inş azalır artmaz ve kusmazsın insanı çok yoruyor çünkü her gün bunu yaşamak
Bulantı hapı kullandım hiç bir faydası olmadı bıraktım . Yemek yıyemıyorum hiç hep meyve yıyorum . Ekşi tuzlu şeyler canım istıyo . Normalde tatlı çok severdım sımdı adı gecınce bile midem bulanıyo . İnş tez valıtte biter Allah hepımızın yardımcısı olsun bebişlerımız ıyı olsun da onemlı olan bu
Benimde öyleydi. Sabah bulantısı nadir yaşadım. Uyanınca sorun yoktu ama bir lokma sadece ekmek bile yesem o an başlıyor ve tüm gün sürüyordu. İkindi sonunda bazen hafifliyordu ama akşam 8 gibi tekrar durduk yere başlıyordu. 9 ay geçmeyecek sanıyordum ama 15ten sonra hafiflemeye başladı. Şu an 17deyim ara ara yoklayıp gidiyor şükür. Ama koku hassasiyeti tamamen gitti. Gerçekten 4. ay bu konularda rahatlama ayıymış, sabırlı ol
Bende hiç bitmeyecek gibi hissediyorum insallah dedıgınız gıbı olur benımde en güzel sabrım bebişim ıyı olsun da
Tam bulantılarım bitti diyorum hop birdaha başlıyor sanki hamileligi en baştan başlar gibi sonucu güzel olacak sabrım onun için
Ben de 10 haftalik hamileyim bir aydir surekli bulantim var. Kusma 1 kez yasadim ama bulanti cok oluyor. Sanki hic gecmiyor. Doktor bir ilac verdi gece yatmadan iciyorum o yzuden sabah azalmis oluyor ama aksamlari evin icinde dort donuyorum bu nasil gececek diye.
Benımde öyle . İlk zamanlar bulantı hapı kullandım ama hiç bir faydası olmayınca bıraktım
Benimde hep akşamları oluyordu hatta bazen şiddetleşiyordu ve acillik oluyordum şuan 17+3 oluyoruz ama benim hala akşam bulantılarım oluyor
Benimde bulantılarım çok ne zaman biticek bilmiyorum bunaldım artık sürekli midem eksiyor bı tuaf oluyor biseyler yemek istyorum sanki yersem bulantım geçer gibi ama geçmiyor bı turlu 9 haftalık hamileyimm
Ahh kuzumm daha başııı biraz daha çekiceksin ve bazen en ağır günlerin olucak çok az az yemeye çalış ama benim hiçbirşey fayda etmiyordu şimdi daha rahatım kusmalarım olmuyor ama hafif bulantılarım yine oluyor oda beni şuan çok rahatsız etmiyor şükür
En korktugum şey bu işte 3.aydan sonra bitmemesi
Bende öyle diyordum ama benim 5. Ayda biticek gibi
Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah bebıslerımıze sağlıkla kavuşalım
Aminn İnşaAllah