Salam qizlar Gebelikte Ağizda Fizyolojisi değişiklikler neden olur? Sizdede oluyormu kizlar
Diş eti kanamam dışında bir sorunum olmadı.
Diş etim agriyor benimde bide tat var agzimda
Bende de diş eti hassasiyeti var, o kadar
Ağızda metalik tat hissini soyluyorsun galiba.13 haftasın anladigim kadariyla.o Haftalarda normal canim .
Ben çok yaşadım bu durumu 24 haftayım ve arada hala yaşiyorum o hissi.agzimda metalik bir tat hissi var .
Anne hakkında yaziliyor zaten mucize annede on sayfada ordan girip anne deki degisimlere baka bilirsin .
Evet yaa dadi deyisib cok sagolun
Evet ya bende oyel
Ben hep ekşi kristal şeker atiyodum agzima,yedikden sonra etkisi gidiyordu diye hep ağzımda oluyordu ha hatirladim o gunlerimi gercekten zordu
Diş hassasiyeti bendede var biliyorsun diş ağrısı çok yasiyoru dunde olnuştum acidan
He cann bir seyeler ariyiram yemeye ki kesin o tata amma kecmiyor
Kesmiyor o tadı ben cok cektim o tadin sinirini,Meyva suyu iciyordum ama sekerli icecekler miydemi bulandiriyordu diye sornada miyde bulantisi cekiyordum.onun için ekşi kristal şeker atiyodum agzima.
Bizim dilde iriz diyorlar
Kecmiyor bende ne yiyorum iciyorum o tad hemen gelir
Gecmiyorki zaten, sadəcə oylece ağzıma atiyordum.bitdikden sonra yine aynı şey oluyordu aynı tat,bende artık akişina birkadim ,bibakdım zamanla gecmiş bende cok oldu o tatsizlik metaliklik.sana sabrli ol demekden başka diyecegim bisey yokne yazikki,çünki kel ilaç bulsaydi kendi başına surerdi ilk
əgər caresini bulsaydim hemen soylerdim.kendimce çare bulmustum guya odaki tutmamişdi
He cann cok sagol indallah kecer bendede