Gebelikte Ağiz Fizyolojisi değişiklikler neden olur?

Salam qizlar Gebelikte Ağizda Fizyolojisi değişiklikler neden olur? Sizdede oluyormu kizlar

Diş eti kanamam dışında bir sorunum olmadı.

1 Beğeni

Diş etim agriyor benimde bide tat var agzimda

1 Beğeni

Bende de diş eti hassasiyeti var, o kadar

1 Beğeni

Ağızda metalik tat hissini soyluyorsun galiba.13 haftasın anladigim kadariyla.o Haftalarda normal canim .
Ben çok yaşadım bu durumu 24 haftayım ve arada hala yaşiyorum o hissi.agzimda metalik bir tat hissi var .
Anne hakkında yaziliyor zaten mucize annede on sayfada ordan girip anne deki degisimlere baka bilirsin .

1 Beğeni

Evet yaa dadi deyisib cok sagolun

1 Beğeni

Evet ya bende oyel

Ben hep ekşi kristal şeker atiyodum agzima,yedikden sonra etkisi gidiyordu diye hep ağzımda oluyordu ha hatirladim o gunlerimi :face_with_peeking_eye:gercekten zordu

Diş hassasiyeti bendede var biliyorsun :face_with_peeking_eye:diş ağrısı çok yasiyoru dunde olnuştum acidan :wilted_flower:

He cann bir seyeler ariyiram yemeye ki kesin o tata amma kecmiyor

1 Beğeni

Kesmiyor o tadı :face_exhaling:ben cok cektim o tadin sinirini,Meyva suyu iciyordum ama sekerli icecekler miydemi bulandiriyordu diye sornada miyde bulantisi cekiyordum.onun için ekşi kristal şeker atiyodum agzima.
Bizim dilde iriz diyorlar

1 Beğeni

Kecmiyor bende ne yiyorum iciyorum o tad hemen gelir

Gecmiyorki zaten, sadəcə oylece ağzıma atiyordum.bitdikden sonra yine aynı şey oluyordu aynı tat,bende artık akişina birkadim ,bibakdım zamanla gecmiş bende cok oldu o tatsizlik metaliklik.sana sabrli ol demekden başka diyecegim bisey yok​:pleading_face:ne yazikki,çünki kel ilaç bulsaydi kendi başına surerdi ilk :grin::grin:əgər caresini bulsaydim hemen soylerdim.kendimce çare bulmustum guya odaki tutmamişdi

He cann cok sagol indallah kecer bendede

1 Beğeni