Gebelikte ağda

Merhabalar güzel anneler 32 haftalık hamileyim ve doğma hazırlık yapmak için özel bölge ağdası yapmak istiyorum erken doğuma neden olur mu acaba jiletle yapmak istemiyorum

1 Beğeni

Bikini tüyleri kalın oluyor bazı insanlarda sende de öylemi? canın çok yanmazmı ağdayla?
Ben bebekten önce lazere gitdim,sonra hamile olduğumu öğrendim ve gitmemeye karar verdim mecbur jilet kulanımına başladım.

Ben hamileliğimden beri ağdaya gidiyorum. Hic bir şey olmadı. Hatta düşük riski bile atlattık (agdadan dolayi değil)
Pembe ağda kullananı tercih et
Koltuk filesini değiştirdiklerini gör
Hijyene önem verdiklerini hisset
Bantı ard arda kullanmasınlar

beb doktoruma lazeri sorduğumda bana ağda yapa bilirsin demşti lazer olmaz özel bölgeye,sen de ağdayla kurtula bilrsin tüylerden onun zararı yok deri üstünden yapılıyor diye

1 Beğeni

Kendimi yapıyorsun yoksa?

Ben kuaföre gidiyorum.

kendim yaptım 1 2 defa

:clap:t2::clap:t2::clap:t2: bravo sana. Ben kendi kendime yapmakta hep zorlanıyorum.
Kendi kendine ağda yapanlara hep hayran hayran bakıyorum

2 Beğeni

ben de 2defadan sonra zorlandım yapamıyorum artık lazere gutmemek için zor duruyorum bebeği düşünüp​:pray:

1 Beğeni

Evet kalın ağda yapıyordum normalde ağdaya dayanabildiğimi düşünüyorum kendim yapınca kuaförde yapınca dayanabilir miyim bilmiyorum

1 Beğeni

Bence kuaförde daha çabuk bitiyor daha rahat oluyor

1 Beğeni

Utanıyorum biraz :pensive:

Çalışanın hergün gördüğü şey :grin::sweat_smile:
Ben taa ağda için ilceden gidiyorum ister istemez terleyiyor.
Kadına mahçupluğumu gosteriyorum. Hamilelikte hormonlar da coştu genital bolge ile ekstra özen gösteriyorum ama bi şey gorürseniz de kusuruma bakmayın diyorum.
Endişeni söyle ki bırak kuaför seni rahatlatmak için çabalasın.
Biz de kılların çıkmasına bayılmıyoruz sonuçta bir nevi zorunluluktan gidiyoruz

Zaten güzel, temiz ağda yapan yer bulmak çok zor.
Ağdadan sonra sudocrem sürüyorum çok rahatlatıyor. Hatta o vıcık yağ yerine sudocrem sürüyorum. Her tarafım da batmamış oluyor

3 Beğeni

@Kullanıcı123 evde yaptigimiz daha cok aciyor aslinda kuafor daha rahat en az aci

2 Beğeni

Ben hiç kuaförde almadım once lazere gidiyordum evde sayili şekilde kendim ağdayla aldım son zamanlarda ise karnim büyümüş diye jiletle alıyorum hep merak ediyorum kuaför canini yakmadan alabiliyorlar mi ? Ben cesaret edemiyorum acitirlar diye

Başkası alınca benim çok acıyor kendim alınca dayanabiliyorum ancy

Gebelikte gobek/karin bolgesine agda yaptırdınız mi merak ettim bir zarari oluyor mu bebege

@Merve91 Gebelikten dolayı benim karın bölgemde tuyler artmaya başladı. Ben gebelikten önce tüy dökücü krem kullanıyordum. Şimdi kokusu ağır oldugu için bebek etkilenir diye bişey yapmıyorum. Bide bebek doğduktan sonra tüylerin kendisi dökülüyor diyorlar​:roll_eyes:

Ben onceden de agda yaptırıyordum oraya hamile olduğumdan beri hic yaptırmamistim artik goruntu olarak rahatsiz ediyor