Gebelik Zehirlenmesi

29 haftalik gebeyim 2 hafta gerilik var dedi gebelik zehirlenmesi şüphesi var cuma tekrar tahlil vericem duruma gore alicam dedi sizler bebegin kilosunu hatırlıyormusunuz ve kuveze girdimi bebekleriniz

1 Beğeni

Benimde bebeğim iki hafta geriden geliyor dedi.ama gebelik zehirlenmesinden bahsetmedi.size sadece 2 hafta geriden geldiği in mi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi ?

Yok belirti vardi tansiyon seker guatr hepsi cikti gebelikte bugün kontrol icin gittim gerilik var dedi tahlil istedi idrarda protein kacagi çıktı az dedi cuma günü bi tahlil yapacak sonuca gore bebegi alicam dedi once senin hayatin dedi

24 saat idrar topla cuma günü getir tahlil icin dedi onda mg önemli galiba cikan sonuc yüksek cikarsa alacak bebek küçük dedim yaşarmı bu durumda 20 hafta bile olsa alırdım sen risk altındasın dedi dunya basima yikildi bebegim ultrasonda gülüyordu nasil kiyarim ki

Canım gönlünü ferah tut.inşallah Rabbimin izniyle cuma günü herşey yolunda gider sonuçlar temiz çıkar.bendede guatır çıktı.troid ilacı kullanıyorum.inşalallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini. çok dua edecem sana inşallah.bende 36 haftalık hamileyim iki hafta geride olduğu için 34 oluyor.yarın doltora gidecem doktor geriden gelme artmışsa acil doğuma alabilirim demişti inşallah benimkide artmamıştır

1 Beğeni

Sağlıkla alalım inşallah kucağımıza rabbim kimseyi caresiz bırakmasın inşallah senin bebeğin de toparlanmıştır güzel haberler le gel

1 Beğeni

Amin canım İnşallah

29 haftalikken benim ölcumlerde 1500 gr cikmisti bebegim.ayrica bu durum bi akrabamizin basina geldi.gebelik zehirlenmesi sebebiyle 26 haftalikken sezeryanla aldilar bebegi.900 gr dogdu.3 ay kuvezde kaldi.su an 3 yasinda.umarim sezeryan olsa bile saglikla dogar ve ömurlu olur bebeginiz.Allah sizin de yuzunuzu guldursun insallah

2 Beğeni

Ben de gebelik zehirlenmesi yaşayıp 32. Haftada dogurmustum. Doktorlar öncelik anneyi kurtarmak diyor maalesef çünkü adı üstünde zehirlenme Allah korusun sizi de bebeginizi de​:pray: küvözde kesin kalıcak ama saglıkla ilerledikten sonra maşallah büyüyorlar zor ve sabır gerektiren bir süreç sadece. Allah ömür versin insallah sağlıkla kurtulun :pray::cherry_blossom:

1 Beğeni

Amin inşallah sizede cok gecmis olsun

1 Beğeni

Durumun ne oldu canim nasilsin

1 Beğeni

Doğum yaptim 20 haziranda nabzi dusmustu bebegin su an kuvezde oksijen desteği aliyor kilo almasını bekliyoruz 1095 gr doğdu kilo verdi su anda yeniden almaya başladı 2 kilo olana kadar hastanede kalacak

1 Beğeni

Rabbim bi an once saglikla kucağına almayi nasip etsin durumdan haberdar et iyi haberlerini bekliyoruz

1 Beğeni