Amin
yarin tekrar haber edeceğim ![]()
Başka birşeyle ilgili değilse tebrikler hamilesiniz ![]()
Kuruma çizgisi olsa fotoğrafta bile bu kadar net görünmez
Bence de gebelik var gibi gönlünüzden geçen neyse o olsun inşallah ![]()
Insallah umarim oyledir ![]()
![]()
![]()
Testi yaptıktan sonra 5 dk geçince bakma çünkü 5 dk.ya kadar doğru sonucu gösteriyor. Sonradan çift çizgi de olsa dikkate alınmamalı ![]()
Umarım beklediğin haberi alırsın ![]()
Günaydın @Ümran yaptın mı testi bakalım
Negatif abla ya![]()
![]()
Umudunu kaybetme ilişkiye ovülasyon testleriyle gir girdikten sonra hemen kalkma eşinden rica et kalçana yastık koy bi 5 dakka bekle rabbim en kısa sürede nasip eder inşallah ![]()
Peki abla.
Ben adet gecikmeden önce ovülasyon testiyle yaptım çok koyu çıktı şüphelenip iki gün sonra gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Övülasyon testinde daha erken belli oluyor iki gebeliğimde de denedim
Canım bu testin markası laboquickse yanılma payı yok ben gebe değilken çok kez denedim hep tek çizgi çıktı gebe olmasaydın yarım saat de geçse o çizgi çıkmazdı emin ol
Sonradan gördüm negatif olduğunu kanda mı gördün test mi yaptın tekrardan
Test yaptı galiba sabah ilk tuvaletle
Test yaptim abla öğlen ama bisi cikmadi dun kinde de once beyaz cizgi cikti sonra baktim pembelesmis atmistim fotosunu zaten. Ama 3 gun once de erken gebelik yaptim onda da cok az pembe cizgi cikmisti anlam veremedim bir kac gun daha bekleyeyim
Kendini strese sokmak yerine kan testi yap kuzum ben de senin gibi çok bekledim kan verirdim negatif çıkardı ama en azından strese girmiş olmuyordum yaşın kaç ki daha genç duruyorsun
21 yasindayim ben erken evlendim 2 senelik evliyim ve iki kere bebegimi kaybettim kurtaj oldum. Hani insan bi zamandan sonra istiyor olmasini ister istemez stres yapiyorum elimde olmuyor.
Bence hic stres yapma 3 yıllık evliyim 2 sene deli gibi istedik ovulasyon testleri doktorlar olmadi ise basladim 2 ayimda hamile olduğumu ogrendim hemde plansiz bir sekilde
Canım düşük sebeplerini araştırmadılar mı yaşın daha genç üzülme gerçekten hayatını yaşamaya bak. Evet anlıyorum seni ben de iki kez kaybettim bebeğimi insan bir kez hamile kalınca ve düşük olunca tekrar hamile kalmak istiyor. Ama gerçekten çok küçüksün emin ol önünde çoooook zaman var
Düşük olmadi kalp atislari yoktu.
Tamam cnm sagol