Kizlar test alip evde yapmistim pozitif cikmisti bugun hastaneye gittim ultrasyon icin doktor dedi ki ben gebelik kesesini goremiyorum neden sizce boyle cok kucuk veya yeni oldugu icin olabilir mi acaba siz ne dusunuyorsunuz?
Yeni olduğu için olabilir canım ben ilk ogrendigimde 4 haftalıktı beta HCG de pozitifti ama kesemi göremedi 2 hafta sonra çağırdı ben 3 hafta sonra gittim keseyide bebegide kalbini de dinledik gördük
Canım sen direk kan ver orda beta hcg değeri kaç ogren ona göre bidaha gidersin hastaneye
Bazen kese geç görünüyor. Ben de ilk gittiğimde kese yoktu ama rahim kalınlasması güzel demişti.
Size rahim kalınlaşması hakkında yorum yaptı mı?
Birden fazla sebebi olabilir
Yok ya doktor hic ilgilenmedi vallahi
Kan verdim zaten bakalım
Insallah benimkide oyledir
Bir de başka doktor araştıralım
Doktor&hastane kategorisinde konu açın sizinle aynı bölgede olan arkadaşlar da cevap yazabilir
Nasil yapacam
Yapmışsınız elinize sağlık. Yakında cevabını bilen hanımlar yardımcı olacaktır ben de internetten araştırirım umarım el birliğiyle güzel bir doktor buluruz
Hadi hayırlısı ne zaman çıkacak merakla bekliyoruz
Kizlar kan tahlilinde negatif cikti doktor dedi ki evde yaptigin test yalnis mis cok üzüldüm
Ya kıyamam canim benim üzülme Allah nasip eder sanada bı evlat
Bir heyecanla sonuca kadar okudum ve negatif olması üzdü … en kısa zamanda nasip olsun inşallah
Bu arada ben hep çift test alırdım acaba test yanlış çıkar mı diye çünkü az da olsa yanılma payı oluyormuş bir daha yapacağında sen de öyle yap istersen
Rabbim tez zamanda dileğini gerçekleştirsin inşallah
Umudunu kaybetme, bebiş gelmek için daha uygun bir zamanı bekliyordur
Bunda da bir hayır vardır
Cok uzuldum valla sasirdigim sey herseyi yasiyorum ama test yapinca da bebek yok diyorlar o nasil oluyor anlamiyorum
1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Hızlı hamile kalmak için öneriler
Belirtileri psikolojik yaşamış olabilirsiniz, test için de sanırım çok silik görünüyor, acaba pozitif mi diye sormuştunuz daha önce, bir dahakine testten hemen sonra kan testi vermenizi tavsiye ediyorum beklemeksizin. Daha zamanı vardır bebişin, en hayırlı en güzel zamanda nasip olsun inşallah canınızı sıkmayın