Gebelik Tarihi

Kızlar hepinizin fikrine ihtiyacım var evet uzman degiliz ama benim icin bu çok çok önemli. Normalde 30 günde bir duzenli adet oluyordum en son 31 agustosta adet oldum ve hep 5 gün sürer . Onceki ay da 30 unda olmustum adetten yaklasik bir hafta önce 21-25 agustosta herhangi bir gunde iliskimiz oldu daha sonra adet gordum ve yine 5 gun sürdü bitti. 5,6,9,12,14,16 eylul tarihlerinde tekrar çocuk denedik şimdi sorum şu sizce adetten once mi gebe kalmisimdir yoksa sonra mi :confused: son adet 31 agustos ama gordugum adet her zamanki her ayki gibi 5 gündü yine de acaba gebelik üstüne kanama olabilir mi diye suphelendim ve doktor bebek 5 hafta 3 günlük dediginde tarih 13 ekimdi geriye saydigimda 5 eylüle geliyor yani adetimin bitip ilk temizlendigim ve bebek denedigimiz adetten sonraki ilk gün sizce mumkun mudur

Son adet tariniz ne zaman

31 agustos ama gordugum adet her zamanki her ayki gibi 5 gündü yine de acaba gebelik üstüne kanama olabilir mi diye suphelendim ve doktor ebebk 5 hafta 3 günlük dediginde tarih 13 ekimdi

Doktor bebek 5 hafta 3 gunluk dediğinde tarih 13 ekimdi geriye saydigimda 5 eylüle geliyor yani adetimin tam bitip temizlenip bebek demediğimiz ilk gun mumkun mudur sizce

Son adetim 31 Ağustos ancak bir önceki ay 30 temmuz ve döngüm 30 günde bir olduguna göre sizin dediginiz gibi 16 temmuzda yumurtladigimi varsayalim temmuzda degil agustos 10,13,18 de denememiz olmuş ve 31 agustosta son adet olduguma gore eger agustostan hamile kalmis olsam doktorun 5 hafta 3 günlük bebeginiz dediginde tarih 13 ekimdi cocugun haftasi tutmaz eger takvimden hesaplama yapabilirseniz bana daha rahat yardimci olabilirsiniz aslinda :confused:

31 agustos son adetim olduguna gore ve 16 eylülde yumurtladigimi varsayalim 16 eylulden once 5,6,9,12,14,16 eylul zaten denemişiz bu tarihlerden gebe kalmis olma ihtimalim daha yuksek dediginize gore ancak haftasi yine tutmaz cunku 5 hafta 3 günlük dendiginde 13 ekimdi fakat benim merak ettigim sey 31 agustos olan adetten oncemidir hamiel kalmam yoksa sonrami

Yani eylülde :slight_smile:

1 Beğeni

Kızımızın adını Eylül koyabiliriz o halde eheh :partying_face:

1 Beğeni