Gebelik sizce de var mı ? Ben yanlış görmüyorum değil mi 😊

1 Beğeni

Hayırlı olsun var görünüyor :hibiscus::hibiscus::hibiscus:

1 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebesiniz gözünüz aydın pozitif sonuç 🪻:rose::palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Günaydınn :blush::blush: çok teşekkür ederim :pray:t2: İkinci bir test daha yaptım gece dayanamayıp :see_no_evil::see_no_evil:

Oda bu şekilde

1 Beğeni

Sabah ilk idrar ile yapılıyor ama pozitif olduğu kesin isterseniz bir acilde kan testi verin kaç haftalık onu hesaplayalim :hugs::hugs::hugs:

İlkini ilk idrarda yapmıştım sonra gece de yaptığımda çıkarsa kesin var diye düşündümm. :blush:

1 Beğeni

İlk 15 dk içinde sonucu bu şekilde verdiyse pozitif canım, daha fazla beklediyse teste yanılma payı olabilir. Kan testi vermende fayda var. :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben sizin yerinizde olsam hemen gider bir acilde kan verirdim.Sonucu bize de haber verin insallah değer guzel çıkar .Hayirli olsun.

Aramıza hoşgeldin arkadaşım :pregnant_woman:t2::cherry_blossom::rose:

1 Beğeni

İki üç saniye sürdü dakika bile değil :blush::blush: hemen iyi bir doktor var olduğum bölgede ona randevu aldım. Salı günü için bakalm bilgilendiririm buradan :heart_eyes:

2 Beğeni

Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin :people_hugging::smiling_face:

2 Beğeni

Çok çok teşekkür ederim :smiling_face: salı günü artık tam olarak öğrenmiş olcaz beraber :pray:t2:

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Pozitif :tada:

1 Beğeni

Kızlar biz geldiiiikk :smiling_face_with_three_hearts: yarın kan testleride yapılınca net olarak konuscam dedi doktor. Fikirleriniz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni