Gebelik kesin mi

merhaba ben hamilelik belirtileriyle test yaptım pozitif çıktı acilden kan tahlili verdim total hcg 0.23 u/l çıktı referans üstünde görünüyor e nabızdan baktım kesin gebelik oluyor mu yeni mi oluşmuş oluyor regl günüme daha 10 gün var aşırı göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda kasılma oluyor

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Son adet tarihiniz neydi ?

25 aralıktı

1 Beğeni

Kan tahlilini nerde verdiniz peki, ne dediler size ? Gebesiniz dediler mi ? :blush:

Zamanım olmayınca beklemeyedim e nabızdan baktım doktora gidemedim çok merak ettim sormak istedim o yüzden

1 Beğeni

Canım benim ılıskıden sonra 7.gunde vermıstım 0.253 gelmıstı cıkmadı negatıftı yanı…ONDAN cok degıl 3 gun sonra tekrar verdım cunku cok belırtım vardı senın gıbı gogus kramp yogun akıntı… Vs…3 gun sonra 17 geldı beta sonra 3 gun sonra baktırdım 64 du sonra 144 sonra en son bugun 280 vs arttı kendı vucudunu takıbe al ve dinle yanıltmaz senı inşAllah… Hayırlı kandıller bu arada

2 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

1 Beğeni

Cok tesekkur ederım hepımızın kolay sorunsuz bı surecı olsun ınsallah

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı kandiller kafam çok karıştı heveslendim de test yaptim 3üde çift çizgi çıktı ilk gebeliğim olacak rabbim nasip ederse ondan telaşlandım

5 veua 50 arası pozıtıf kabul edıyorlat ama daha adetın gecmemıs bıle bence artıs olur 3 gunden sonra bı daha baktır ılıskıden tam 12 14 gun sonra yukselmeler baslıyor

Aminnn Allah’ın izniyle Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba, kan testiniz şuan negatif. Hcg 5 ve üzeri pozitif anlamına geliyor. Adet gününüze daha cok varmıs gebelik olustuysa adet günü pozitife donecektir. Geç dollenmede olabilir o yuzden en saglıklısı adet gününün geçmesi. Yanlız benim anlamadığım sizin testiniz nasıl pozitif cıktı, idrar testinin pozitif cıkması icin kanda hcgnin en az 50 olması gerekiyor. Erken gebelik testinde de en az 20 Rabbim Hakkınızda en hayırlısını nasip etsin insallah.

1 Beğeni

İkinci bir soru olarak bildirdim de birim farkından dolayı öyle olabilir mi acaba benim değerim 0.23 u/l çoğu kişide mlu/ml yazıyor acaba benim testim 230 mi olmuş oluyor

230 değeri zaten cok yuksek bir deger ovulasyon yeni bitmiş embriyo rahime yeni yerlesse bile bu rakam cıkmaz.Bebeginiz ins sizinledir. Siz bu hcg ye gore degil on gun sonra yapacagınız teste gore yeniden dra gorunun

Son regl 3 gün sürdü onun bir etkisi olabilir mi

Merhaba @Senakus @Kasımannesi hoşgeldiniz :bouquet: hayırlı olsun :star_struck:

1 Beğeni

Hoşbuldum :smiling_face_with_three_hearts:

Son durumunuz nedir acaba hayırlı haberler vardır inşallah

Son durumunuz ne simdi gordum merak ettim benim adetime 6 gun kala 11.9 cikti 2 gun sonra sifira dustu ama hamileyim 9 haftalik su an

Maalesef gebelik oluşmamış yumurtlama döneminde değer yükselimi oluyormuş