Merhaba herkese, 7 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim. Bebek 7. Haftaya göre daha küçük. Kese dışında kanamalar var denildi. ilaçlar verildi. Bebekte büyüme görmezsek kürtaj olursun dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Devlete gidiyorum özele de gitmeli miyim?
Doktorlarin da işi gücü kürtaj …
Bence başka bir doktora daha görün canım
Bi baska doktora daha gorunun isterseniz bana da baslarda kese cevresinde kanama var hafif ama bu normal zamanla kendi kendine yok olacak ama yine de kontrol etmekte fayda var dedi doktorum ilac felan yazilmadi zaman gectikce hafif hafif kendi kendine yok olmaya basladi.
Bir de kanama disariya cikmadigi surece sorun yok gibisinden de konusmustu doktor. Sanirim hamilelik basinda olmasi normal bir durum diye biliyorum.tabi benim bahsettigimden farkli bisey ise beni aydinlatin kizlar.
7 haftasina gore kese kücük gelişmemişse etrafindaki kanama normal değil ama kese buyumesine ragmen etraftaki kanama normal dusuk onleyici kullanilir sen bencede hemen sonlandirmasina izin verme başka bi doktora görün canim
Başka bi doktora görün ona göre işlem başlatmalısın banada ilk zaman düşük olacak dış gebelik kimyasal dendi ama hiçbiri çıkmadı çok şükür şuan bebiğin kalbini bile dinledik
Göbekten ultrasonla kese gözükmedi. Alttan muayene edince gördü. Haftaya tekrar kontrole gelmemi istedi
Doktor çok bilgi vermedi bu konuyla alakalı sadece bu şekilde kısa konuştu. İnşallah atlatırım
Son adet tarihin ne
7 Aralık son adet tarihim
Guzel haberler alin inşallah dedigimiz gibi baska bir doktora dah agorunun bakalim bol bol dinlenin yormayin kendinizi
Teşekkür ediyorum Güzel dilekleriniz için
Ne demek Allaha emanet olun
Canim senin gebelik var ise bile 5 hafta 5 günlük
Geç döllenme meseleside olmuş olabilir 7 haftalik değil o
Kese forunmeyebilir 5 hafta 5 gunlükte bence sen başka bir doktora git mutlaka sağliksiz bi gebelik oldunu düşünmüyorum
Başka bir doktora gitmeyi bende düşündüm aslinda icimin rahat etmesi açısından ,içim biraz daha rahatladı siz böyle deyince ebe falan misiniz?
Merhaba @Serapanne bugün doç. Dr.a çıktım kesenin buyumedigini ve kanamaların geçmediğini söyledi. Gebeliği sonlandırmak istedi