Gebelik kaşıntısı

Uzun zamandır genital bölge de kaşıntı sorunu yaşıyorum . Doktorun verdiği kremlerde bir işe yaramadı . Ne yapmalıyım bu durumda var mı önerisi olan arkadaşım :cherry_blossom: Hijyene dikkat ediyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum yüksek derecede yıkıyorum ne yaptıysam geçmiyor

2 Beğeni

Tekrar doktora gitseniz krem yerine fitil verebilir belki. Vajinanın içinde bir mantar ya da enfeksiyon oluşmuş olabilir. Ben de yaşadım gebeliğimde 2 kere. Benimki dış tarafta olduğu için kremle geçmişti. Geçmiş olsun :cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :hibiscus: benimde genital bölge dış kısım bu şekilde . Vajina içine konulan uzun boru şeklinde fitil vermişti onu korkup kullanmadım krem kullanıyorum bir faydasını görmedim malesef

1 Beğeni

@Flz O fitil 2 güne geçirir, korkmanıza gerek yok. Yeni evlendiğim zaman vücudum cinsel birlikteliğe ters tepki vermişti ve aşırı kaşıntı yaşamıştım ilk o zamanlar. 5 gün kullanımlık fitille düzelmişti. Bence fitil kullanın kremler fayda etmediyse :cherry_blossom:

1 Beğeni

Cinsel birlikteliğim de yok geçmek bilmedi​:person_facepalming: fitil beni korkutmustu kullanmayıp atmıştım bebeğe zarar verir diye. Bazısı sirkeli su kullan diyor

1 Beğeni

Bende organimin ust kısmı kaşınıyor hep. Neden oldugunu cozememiştim ama Aynada bakdım bakiyim niye boyle oluyorum diye . Bu bakdim cinsel organimin ustude çatlamış o yuzden kasiniyormusum. Catlak kremi surunce karnimdaki catlaklar o rahatliyor diye cinsel organimada ondan suruyorum artık :person_frowning:

2 Beğeni

Bende dün karnım catlamasin diye krem aldım onu denerim​:person_facepalming: nioli yagi varmış iç çamaşıra bir kaç damla damlatip havalandirip giyiliyor mus az önce araştırırken buldum bu bilgiyi nioli yagi alayım bide​:person_facepalming::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Doktorunuzun verdigi ilaclarin yanina ek olarak elma sirkeli su karisimiyla yikamanizi tavsiye ederim

2 Beğeni

Mantar olabilir. Tekrar kadın doğum doktoruna gitmelisiniz

2 Beğeni

Doktoruma gidince tekrar konuşacağım artık gece bile uyutmuyor canım acıyor :disappointed: idrar yolumda yanma yok koku gelen akıntı yok ama kaşıntı beni mahvetti​:disappointed:

2 Beğeni

Bugün onuda aldım @Glsah canım yanıyor artık :disappointed:

2 Beğeni

Valla krem işe yatamiyor çatlayan deri catliyor en iyi kremi yazdi bana doktorum. Pahaliya aldik catlamasin diye. Ama işte sonuc bu

2 Beğeni

@Sevane18 benimde geleceğim bu şekilde vallahi . Ben çok zayiftim aniden kilo alınca bile kalcam belim göğüs kol ve bacak içleri zebra gibi çizgi çizgi oldum . Bebisten sonra tam zebra olurum :hatching_chick::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

@Sevane18 Baya çatlak oluşmuş sende​:blush:Bende sadece popom çatladı:slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Bende popoda catladi @FidanUğur :person_facepalming:

1 Beğeni