Uzun zamandır genital bölge de kaşıntı sorunu yaşıyorum . Doktorun verdiği kremlerde bir işe yaramadı . Ne yapmalıyım bu durumda var mı önerisi olan arkadaşım Hijyene dikkat ediyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum yüksek derecede yıkıyorum ne yaptıysam geçmiyor
Tekrar doktora gitseniz krem yerine fitil verebilir belki. Vajinanın içinde bir mantar ya da enfeksiyon oluşmuş olabilir. Ben de yaşadım gebeliğimde 2 kere. Benimki dış tarafta olduğu için kremle geçmişti. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim benimde genital bölge dış kısım bu şekilde . Vajina içine konulan uzun boru şeklinde fitil vermişti onu korkup kullanmadım krem kullanıyorum bir faydasını görmedim malesef
@Flz O fitil 2 güne geçirir, korkmanıza gerek yok. Yeni evlendiğim zaman vücudum cinsel birlikteliğe ters tepki vermişti ve aşırı kaşıntı yaşamıştım ilk o zamanlar. 5 gün kullanımlık fitille düzelmişti. Bence fitil kullanın kremler fayda etmediyse
Cinsel birlikteliğim de yok geçmek bilmedi fitil beni korkutmustu kullanmayıp atmıştım bebeğe zarar verir diye. Bazısı sirkeli su kullan diyor
Bende organimin ust kısmı kaşınıyor hep. Neden oldugunu cozememiştim ama Aynada bakdım bakiyim niye boyle oluyorum diye . Bu bakdim cinsel organimin ustude çatlamış o yuzden kasiniyormusum. Catlak kremi surunce karnimdaki catlaklar o rahatliyor diye cinsel organimada ondan suruyorum artık
Bende dün karnım catlamasin diye krem aldım onu denerim nioli yagi varmış iç çamaşıra bir kaç damla damlatip havalandirip giyiliyor mus az önce araştırırken buldum bu bilgiyi nioli yagi alayım bide
Doktorunuzun verdigi ilaclarin yanina ek olarak elma sirkeli su karisimiyla yikamanizi tavsiye ederim
Mantar olabilir. Tekrar kadın doğum doktoruna gitmelisiniz
Doktoruma gidince tekrar konuşacağım artık gece bile uyutmuyor canım acıyor idrar yolumda yanma yok koku gelen akıntı yok ama kaşıntı beni mahvetti
Bugün onuda aldım @Glsah canım yanıyor artık
Valla krem işe yatamiyor çatlayan deri catliyor en iyi kremi yazdi bana doktorum. Pahaliya aldik catlamasin diye. Ama işte sonuc bu
@Sevane18 benimde geleceğim bu şekilde vallahi . Ben çok zayiftim aniden kilo alınca bile kalcam belim göğüs kol ve bacak içleri zebra gibi çizgi çizgi oldum . Bebisten sonra tam zebra olurum
@Sevane18 Baya çatlak oluşmuş sendeBende sadece popom çatladı
Bende popoda catladi @FidanUğur