Gebelik istiyorum olmuyor

Adetime 5 gün kala kan testinde öğrendim

1 Beğeni

Değerin kaçtı canım

Tamam canım Teşekkür ederim :heart:

Baya yüksek çıkmış canım maşallah adetten 10 gün önce böyle miydi değerin

1 Beğeni

Âdeten 10 gün önce test yaptım yane 5 ocakta evde yapılan test sonra hiç hamile olacağımı düşünmemiştim 12 ocakta hastaneye gittim kan tahlili verdim hamilesin dedi doktor betamda ozaman o şekilde çıktı 9 ocakta adet görmem gerekiyordu üç gün gecikmeyle beta değerim 4615 çıktı

1 Beğeni

Anladım canım çok teşekkür ederim inşallah bende hamileyimdir yaptıginiz test markası neydi

1 Beğeni

İlk 30 çıkmıştı 2 gün sonra 78 çıkmıştı

1 Beğeni

Teşekkürler canım :heart:

Rabb’im hayırlısını nasip etsin inşallah canım markasını hatırlamıyorum ama 6 gün öncesinde kesin sonuç veren testendi 190 TL’ gibi bir fiyataydı

1 Beğeni

Bence gerçekten etkisi oluyor bitek deneme de turtu benimde kalanları arkadaşıma versim 21 adet ve 4 adet jeli o da şuan hamile benden bir ay geride deneyebilirsin

1 Beğeni

Tamam canım benim çok sağolasın :two_hearts:

1 Beğeni

Tamam canım teşekkür ederim :heartpulse:

101 canim sende biraz bekle istersen

1 Beğeni

Adetimin gecikmesinin 5.gününde test görüntüm bu şekilde, üzerine 2 gün daha bekledim kan testi sonucumda da beta 3664 çıktı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

2 Beğeni

Arkadaşım acele etmeden ,Bebeği öncelik görmeden ilişkiye gir . Bazen stressden olmayabiliyor. Umursamamaya düzenli ilişkiye girmeye odaklan plansız . Aklın aşkta olsun meyvede değil bak gör ozaman hamile kalacaksın .

2 Beğeni

Doktorunla görüşmeni tavsiye ederim. Tüm kan ve rutin kontrollerini yapıp altında yatan sebebi öğrenebilirsin. Eğer mide problemin yoksa da Saraçoğlu’nun soğan kürünü yapmanızı tavsiye ederim.

1 Beğeni

Amin inşallah canım :palms_up_together: Allah razı olsun :heartpulse:

1 Beğeni

Tamam canım teşekkür ederim :heart:

Tamam canım teşekkür ederim