Adetime 5 gün kala kan testinde öğrendim
Değerin kaçtı canım
Tamam canım Teşekkür ederim
Baya yüksek çıkmış canım maşallah adetten 10 gün önce böyle miydi değerin
Âdeten 10 gün önce test yaptım yane 5 ocakta evde yapılan test sonra hiç hamile olacağımı düşünmemiştim 12 ocakta hastaneye gittim kan tahlili verdim hamilesin dedi doktor betamda ozaman o şekilde çıktı 9 ocakta adet görmem gerekiyordu üç gün gecikmeyle beta değerim 4615 çıktı
Anladım canım çok teşekkür ederim inşallah bende hamileyimdir yaptıginiz test markası neydi
İlk 30 çıkmıştı 2 gün sonra 78 çıkmıştı
Teşekkürler canım
Rabb’im hayırlısını nasip etsin inşallah canım markasını hatırlamıyorum ama 6 gün öncesinde kesin sonuç veren testendi 190 TL’ gibi bir fiyataydı
Bence gerçekten etkisi oluyor bitek deneme de turtu benimde kalanları arkadaşıma versim 21 adet ve 4 adet jeli o da şuan hamile benden bir ay geride deneyebilirsin
Tamam canım benim çok sağolasın
Tamam canım teşekkür ederim
101 canim sende biraz bekle istersen
Arkadaşım acele etmeden ,Bebeği öncelik görmeden ilişkiye gir . Bazen stressden olmayabiliyor. Umursamamaya düzenli ilişkiye girmeye odaklan plansız . Aklın aşkta olsun meyvede değil bak gör ozaman hamile kalacaksın .
Doktorunla görüşmeni tavsiye ederim. Tüm kan ve rutin kontrollerini yapıp altında yatan sebebi öğrenebilirsin. Eğer mide problemin yoksa da Saraçoğlu’nun soğan kürünü yapmanızı tavsiye ederim.
Amin inşallah canım Allah razı olsun