Gebelik hurafelerinden çıkan var mi?

Ye eksiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı cikar hakkiyi gibi… Mesela ben iki oğlumda da hep eksi yedim kg kg limon v.s yiyordum kiz dediler cok ekşi yiyorsun dediler ama oğlum oldu :thinking::roll_eyes: Bunda karışık valla tatli tuzlu ekşi değişiyor :yum::rofl:

5 Beğeni

Bende o hurafenin tam tersi olduğunu duydum benim kuzenim baklava aşeriyodu kızı oldu

4 Beğeni

Benim de canım çoğunlukla tatlı çekti, şuan oğlum vsr. Gözünde doğum lekesi de var.

2 Beğeni

Senin tutmuş :hugs:

1 Beğeni

Bence en saçması saç kesme bebeğin ömrü kısalır soğuk yeme üşür vs çok saçma deilmi saç kesme bebeğin ömrü kısalır denemesi ne kadar sacma

4 Beğeni

Bence de çok saçma

Bencede sacma benimde ogluş oluyor genelde hep eski tuzlu limon vs gibi seyler cekti canim

2 Beğeni

Benim ekşi istiyordu hep ve kız olcak :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: ama oğlan güzelleştirir derler benim kız güzelleştirdi :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Eķşi yedim kizim olacak kiz anneyi cirkinlestir dediler o kısım tutmadi :thinking::hugs:

1 Beğeni

Bende size katılıyorum Allah’ın kullarına yazdığı kaderi bizim saç kesimimiz değiştirir mi hiç. Yazdığı ömür neyse vakti ne zaman gelirse o zaman olur

Benim canım aşure, turşu ve süt mısır istemişti. Erkek bebeğimiz olacak. Göbeğin şekline göre yüksekte ve sivri olduğundan erkek demişlerdi evet göbeğim önce öyleydi şimdj sona yaklaştıkça göbeğim aşağıya indi. Erkek bebek anneyi güzelleştirir diyorlar benim ilk 5 ay kadar cildim kötü oldu yağlandı gözeneklerim açıldı. Daha sonra cildim sıkılaştı. Yani tuttu desem de olmuyor tutmadı desem de olmuyor :smile:

Beni her gören hala kizin olacak diyor yok kalçan geniş vs ama bebiş erkek :smiling_face_with_three_hearts::hugs:

Hamileliğimim başından beri neredeyse hiç tatlı çekmedi canım. Hep ekşi ve tuzlu şeyler yedim ama ben normalde de ekşi çok severim. Limonu oturur tuzlar yerim mesela :joy: turşu çok severim. O yüzden bilemiyorum bu tez doğru mu ama kızım olucak :sweat_smile: kayınvalidem hep ne canın çekiyor dediğinde yani bir şey çekmiyor ama ekşi yiyorum diyince hep erkek erkek diyip duruyordu ben tam tersini duydum hep. Ama annemle ablam kızın olacak diyorlardı burnumdan anlamışlar :sweat_smile:

Tuttu desen de yalan olmaz, tutmadı desen de yalan olmaz hahahaha :rofl:

Benim mide 9 ay yandi gercektende dogdu Asiri saci vardi. Simdi oyle diyolar bana Bu kadar sacinin nedeni bundan. Inanmiyorum da ebeye sordum. Asli yok dedi. Sey soylerlerdi emzirirken agzinda bisey olmasin genzine kacar oyle bisey yok asla dedi.

Brnde aynı şekilde miden yanıyosa saçlıdır dediler mide bulantısı dan sonra mide yanması yaşadım ve bebeğim saçlıydı

Bizde aksine ekşi erkek derler bende de tuttu,erkek oldu.

Sivri karın erkek derler erkek oldu.

Hamilelikte çok uyuyunca bebiş erkek olur derler erkek oldu.

Bebek anne karnında hareket etdiğinde armut şekli alınca erkek olur dediler aynı şeyler oldu bende erkek oldu.

Yani bu hurafeler bende tutdu vallahi​:smile::heart:

1 Beğeni