Gebelik haftası

Kızlar bişey soracağım Normal adet günüme göre geblik hesaplandığında 7+5 çıkıyor Bugün ilk kontrolüme gittim 8+2 dedi doktor. Gerçek olan hangisi. Bu arada ilk kalp atışlarını da duyduk bebeğimizin :smiling_face_with_tear: gayet güzel dedi doktorumuz

2 Beğeni

Merhaba. Doktorunun söylediği haftayı takip edebilirsin. Uygulamada da profil ayarlarında son adet tarihini doktorunun dediği haftayı gösterecek şekilde güncelleyebilirsin. zaten arada çok fark yok 4 gün fark var. :slight_smile:

3 Beğeni

Güncelledim teşekkür ederim :smiling_face:

2 Beğeni

Hayırlısı olsun bebişin sanırım biraz erken doktorun bu tarihleri değiştirir her gittiğinde bir gün ileri ve ya geri oynayabilir biz ilk adet günümüzden hesaplamıştık

2 Beğeni

Ultrasonda böyle farklar olabiliyor, gebeliğin sonlarına doğru bebek kendi haftasını yakalıyor :blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Bilemedim yani doktor 8+2 diyince şaşırdım acaba son adet gördüğüm tarih yerleşme kanaması mı diye düşünmedi değilim. Ben adet oldum sandım sanırsam Çünkü hiç beklemiyorduk. İlk doğumum arasından 14 yıl geçti yani 14 yaşında bir kızım var daha sonra çok uğraşmamıza rağmen gebe kalamıyordum. Artık ümidi kesmiştik. Nasıl olsa olmuyor diye korunmuyorduk. Adetlerimde düzensizdi. Bu ay adet olacağım diye bekliyordum. Bize büyük sürpriz oldu. Meğer 7 haftalık hamileymişim :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni