Merhabalar, adet bitişi ve devamlı gelen kahverengi akıntı 10 gün sürdü ardından kan gelmeye başladı bu normal olmayan bişey olduğu için doktora gittim kan testi sonucuma göre gebelik var gibi ama düşük yapıyor olabilirsin net bişeyi 2 gün sonra konuşalım diyip gönderdiler heyecan yapıp test yaptım ince çizgi görüyorum yeni birler olduğuna eminim lakın düşük olsa daha ciddi bir kanama veya sancı veya bulantı vs vs bişey olması gerekmez mi bana bunu sormadılar herhangi bi tepki yok vücudumda sadece akıntı şeklinde kan o da çok az ne yapacağımı şaşırdım özele mi Gitmeliyim iğne yapıp kanı durdurup önüne geçebilirler diyorlar yorum bekliyorum
Canm hiç ilaç yazmadımı sana progestan gibi veya iğne felan yapmadımı doktor??? Gebelik varsa kırmızı kanama iyi değil mutlaka özele git veya Acilden giriş yap. Ufak tefek kahve rengi kanama olduğunda genelde yerleşme kanaması diyolar ama hafif kanamada olsa akıntı gibi tekrar git doktora derim.
Gebelik olabilir ilaç yazmayacağım dedi bende anlamadım inanın özele mi gitmeliyim
En iyisi bide özele bazen devlet başından savıyorlar iyisine denk gelirsen şansına kalmış hakkında hayırlısı olsun
Aynısını kardeşim de yaşadı kandan beta bakmadı mı doktor 17 gün sürdü onunda kanaması daha sonra kanda beta bakmak akıllarına gelip bebekle kalp atışını aynı anda duydu bence kanda betaya baktırın acilden hemen daha sonra iğne yapıp yatış veriyolar
genel testler yapıldı da bana betayla ilgili vs gibi bir açıklama yapmadılar ki
gebelik var gibi ama düşük de olabilir 2 gün bekleyelim ciddi bi kanama olursa bekleme geceden gel dedi ama şuan kan falan gelmiyor, sizce düşük olsa acı çekmez mıyım ya, şimdi biraz heyecan yaptım beklemiyordum da böyle bişey
Bence özele git canım. Yani gebelik var gibi diye bi ihtimalle konuşması bile saçma. Beta ya bakılmış olsa direk gebesin tehlike var diyip progeatan vs. Verir. Ve teste göre de çizgi var. Gebelikte de her türlü leke kanama tehlikeli. Bence bekleme
Siz bence direk düşük yapıyor olabilirim o yüzden betaya baktırmak istiyorum diyin acilden yapabilirsiniz genelden ziyade direk betaya baktırın hafif çizgide çıkmış çünkü
Acile gidin bence kanama normal değil progesteron ignesiyle durdurabiliyorlar
hastaneden geldiğimden beri kanamam olmadı yarına kadar bekleyip kan gelirse direk acilden giriş yapmayı düşünüyorum
teşekkür ederim
Yaptırabildiniz mi acaba