Gebelik Dış gebelik

Merhaba en son Ocak 18 regli gördüm test yaptım çift çizgi. sonra beta yaptırdım 209 çıktı 3. Gün 458 çıktı doktora gittim dr daha önce dış gebelik geçirdiğim için aynı olması yüksek olduğu için 2 gün sonra tekrar kan sonra tekrar kan ilerlicek bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda? ilk dış gebelikte kanamam olmuştu önce bir sene olup gider önceki Şuan kanama vs öyle birşey yok.

1 Beğeni

Dış gebelik değilde düşük yapmıştım bende bu konuda bir fikrim yok maalesef

Canım benimde 1 sene önce dıs gevelik olmuştu ama şuan da hamileyim 1 buçuk aylık kendini sitrese sokma zaten dıs gebelik olduğu 5 6 haftalıkken belli oluyor

Nasil dustu peki ne kadar korunmadan sonra gebe kaldiniz ben de 2 hafta once tek doz igne ile beta degerim 80 en yuksegiydj kendiliginden dusmeyince igne yaptilar adette goruyorum suan sifirlanmadi yarin gidicem tekrardan 3 ay korunmam gerekliymis birde bir adet cikolata kistim varmis basina gelen varmi

Benim 6 haftalikti öğrendim 1 hafta hastanede yattım iğne yaptılar Tek dozluk onunla düştü ondan 7 ay sonra 1 düşügüm oldu düşükten 6 ay sonra yani suan da hamileyim ama benim çikolata kisti değil dermoit kist vardı ve biri de dıs gebeliğin oluştu tupteydi o yüzden riskliydi şimdi bı sıkıntı yok ama düşük olmasın diye ilaç kullanıyorum

Benim iki kere kimyasal gebelikdi hatta sizin gibi post da açmıştım korkuma doktorum bana da aynı şeyi söyledi beta 190 iken öğrenmiştik biz daha iki hafta falan oluyo didigi gibi iki gün arayla kan vermeye devam ediyoruz şu an 16 binleri gördük çok şükür ultrasonla baktığında rahim duvarinda kalinlasmanin oluşmaya başladığını söyledi sırada nasipse keseyi görmek var siz içinizi ferah tutun ben o kadar takiyodum ki şu an olduğuna inanasim bile gelmiyo iki gün arayla kan vermeye devam edin iki katı olarak artmaya devam ederse yolundadır

Anladim cok gecmis olsun Rabbim hayirli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin

Bugun gittim doktora 6 ay korunup daha sonrasi korunmadan devam etmemi soyledi kistimden dolayi geciktiriyormus sanirsam

İnşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir şekilde nasip eder rabbim ama doktorun dediğini yap korun bence

1 Beğeni

Ama bildim kadarıyla çikolata kisti biraz önemli diye biliyorum hastanede yatarken orda da vardı bı ablada ordan duymustum ama tedaviye yanıt verirse iyi huyluymus galiba

Bakalim her sebeb Allahtan rabbim sifa versin hepimize ben daha 3 aylik evliyim …

Yaaa yeni gelinsin fazla takma olur illa ki :smiling_face_with_three_hearts:

Merhabalar, hoşgeldiniz öncellikle içinizi ferah tutun ve kan tahlillerinizi hep verdiğiniz hastanede verin. Referans farkı olmasın sonuçlarınız arasında, daha sağlıklı ilerlersiniz

6 ay yokmus zaten :no_mouth::grimacing:

Kuzum emin ol bak kafaya taktikca sitres yaptıkça kötüyü çekiyoruz iyi düşün iyi olsun

1 Beğeni