Gebeliğinizin kaçıncı haftasındasınız 🤰🏻

Ben bu gun 18 haftada oldugumu bildim. Siz kac haftasindasiniz?

3 Beğeni
  1. haftadayım ben
4 Beğeni

37+3 haftadayım

3 Beğeni

22+5 haftalığım

3 Beğeni

33+1 :see_no_evil: olduk

3 Beğeni

31+5​:pray: haftadayiz şükür

3 Beğeni

32+1​:brown_heart:olmuşuz bizde​:smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

39+6 allahım bitirdik biz :see_no_evil:inşallah bir an önce gelir bebişim

7 Beğeni

Ultrasona göre 11+1. Son adet tarihine göre 11+6 olması lazim

3 Beğeni

Sağlıcakla gelsin inşallah

3 Beğeni

20+2 haftaligiz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Salikla kucaginiza alin InseAllah

2 Beğeni

12+3 hiç zaman geçmiyor sanki​:smiling_face_with_tear::hibiscus::hatching_chick:

3 Beğeni

Ilk tremestir oyle oluyo sonra zaman gececek

2 Beğeni

13 Haftalık hepimiz sağ salım Alalim qucagimiza İnşəallah

3 Beğeni

Ben seninle aynı gidiyordum Senin Tahmini Doğumun Ocak ayının Kaci Bende ulturasonda 1 hafta geri gösteriyordu Son adet tarihimilə uyumlu diyildi Tahmini doğumumu Ocak Ayının 21 ne koymusdu Dun gitdiyimde Son adet tarhine görə 13 14 haftalık Olmam gerekirdi 12 13 haftalık göstərdi Bakiyorum simdi de geri gediyor 1 hafta falan Simdi 13 sayliyorum qaliba Çünki bu sefer doğum tarihimi 18 ocak yazmış və 15 olacaqda ola bilir bakalım Hayirlisi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlısı olsun inşallah :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_tear::hatching_chick: benim uygulmada 21 Ocak yazıyordu ultrason bilgisinde 24 Ocak yazıyor. Cumartesi günü randevum var gidince biraz daha netleşir haber ederim inşallah :smiling_face_with_three_hearts: evet başabaş gidiyoruz hemen hemen aynı haftamız günümüz :hatching_chick:

2 Beğeni

Sanki 1 yıldır hep 12 haftalık gibi​:sweat_smile::sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben insallah aralik 11 diyo doktor bakalim nasil olucaq benimde adet tarihimden 5 gun onceyi diyolar

2 Beğeni