Selam anneler ben 15haftalık hamileyim hafifler dediler fakat bulantılarım kusmalarım hafiflemedi özellikle sabahları kesin sarı su kusuyorum doktora ilaç yazdırdım prilam fakat onu içtiğim gün yine bulantım oluyor sadece kusmuyorum herkes 4.aydan sonra geçer veya 5.aya geçer diyorlar sizin ne zaman geçmişti veya hafiflemişti düzgün yemek yiyecek duruma gelmiştiniz acaba bilgi alsam
- Haftaya girmek üzereyim malesef devam ediyor
Böyle sabah uyanmışsınız bir anda bitmiş mi oluyor peki yoksa yavaş yavaş hafifleye hafifleye mi
Allah sabır versin tez zamanda geçer inşallah
Benim bulantım baya sıklaştı son zamanlarda doktora gittim ilaç verdi 5 gündür hiç kusmadım
İlacı ben de aldım ama kullandığımda sadece kusmuyorum bulantım yine oluyor yani
Devam ediyorsa dozu arttırmalısın doktor bana kullanma talimatı da verdi ama benim gerek kalmadı uyumadan önce 1 tane alıp yatıyorum
Bide sürekli bişeyler atıştır miden bulanmaz
Benim 10 haftalık bulantılardan mahvoldum resmen . Hıc bır şey yıyemıyorum . Hiç geçecek gıbı değil . Doktorum 3 ayı doldurunca geçecek dedi ama bilmiyorum
Bence bulantılar midenin genişlemesi için bulantım kesildi bu sefer bir türlü doyamıyorum
Aslında öyle yapıyorum ama sorun şu 5te yediğim yemeği 10da çıkartıyorum midem sindirmiyor asla 5saatte hiç mi sindirmezsin ben artık gaviscon şurup kullanacağım
O konuda kendimi çok tutan bir insanım 25yıldır güveniyorum kendime bir bulantılarım geçerse inşallah
Çok üzgünüm ama 15haftalık oldum asla geçtiği yok
Kendine moral ver yeter daha de kusmayı düşünme bende işe yaradı
Benimde agzimin tadi yok yemekler in tadı güzel gelmiyor benim gibi olan var mı
Bende günde 4 -5 kez kusan biriydim bide
Bu arada 11+4 teyim
Zamanla geçiyor o benim 12+ 3 yeni yeni düzelmeye başladı
İnşallah benimde 12 de geçer
Cidden herşeyin başı moral ben kendime kendime konuşan biriyim genelde herşeyden midem bulandı ama hep içimden bebeĝin için ye yoksa açlıktan ölücek dedim öyle böyle kendimi gaza getirip zorla da olsa yedim