Gazli bebek ne yapmalıyım

Kizlar bebeğim gazli ya surekli agliyor karni şiş agridan mememi tutmuyor napmalıyım

Gaz masajı denediniz mi ve ılık suyun içerisinde duran bebekler daha kolay gaz çıkarır ben arada öyle yapıyorum deneyin . Suyun içinde bekletin biraz bebeğinizi

Yapar mısınız bilmem ama benim annem ablamın çocuklarına bii çay kaşığı maden suyu verirdi ama gazını gidereceksinn gaz felan kalmazdı

Masaj,ılık su tutun karnına,beslenmeden sonra dik tutun miydesinde olan gaz çıksın,yoksa o gaz bağırsaklara inerek oradan dışa çıkması 2 günü buluyor söylemişti doktorumuz.Ve gaz damlası kullanıyormusunuz?

Sırtına yavaşça saat şeklinde masaj yap. Dik tutarak yapmaya çalış. Elini sırtından poposunun üstüne kadar yavaşca ,in çık. Bu yöntemler gazını rahat çıkartıyordu cesurda @Bahar.80

Bir gazlı bebek annesi olarak sana eğer mama kullanıyorsam markasını değiştir. 2. Olarak muhakkak ayakları altına veya karnına sıçak su torbası koy. 3. Müzikli oyun halısı kullan imkanın varsa ona bastıkça hoşuna gider bebeğin ve gazını çıkartır. 4. Gazlı bebekler çok ilgi istiyor onunla bol bol göz teması kurarak konuş sohbet et az yüksek sesle ama gülümsemen eksik olmasın. 5. Devamlı rahatalatan masajlar yap herhangi bir bebek yağı kullanarak tüm vücut masajı özellikle ayak tabanlarına hafif nokta nokta şeklinde bastır Birde kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama uyku için eğitim vererek rutin oluşturun. Ben ilk 1.5 ayda eğitimi tamamlamıştım .

Çok şükür bu aralar balayında gibiyiz bebeğim 2.5 aylık şu an. Umarım bunlar işinize yarar gazlı bebek çok zor bilirim allah kolaylık versin

1 Beğeni

Gaz damlasını değiştirmelisinuz biz sap simplex ve maflor kullandık

5 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebeklerde uyku eğitimi