Gaziantep Şehir Hastanesi?

Siz hangi hastaneden bahsediyorsunuz. Ben bütün doğumlarimi cengiz Gökçek te yaptım.hinyenik açıdan kötü değildi.suriyeli de ayrıca her yerde çok var . gerçekten çok tecrübeliler.fazla acı çektirmiyolar

Tecrübe açısından bilmiyorum ama hijyen açısından eminim pis olduğundan çünkü bir kere kontrole gittim yattığınız yatak bile kan içinde ultrason makinesi başlığı pislik içerisinde doğru düzgün jel bile sürmüyolar Suriyeliler Gaziantep te fazla ama genellikle o hastaneyi tercih ediyorlar

Ben sehir hastanesinde bi kere hamileyken zehirlenerek gitmisdim cok sicak kanli diyiller o yuzden hayat hastanesinde yapdim dogumumu ordan korkdum aciqcasi

Gaziantep şehir hastanesine giden varmı aranızda

@gaziantep-anneleri anneleri?

Ben çok istedim gitmeyi ama evime çok uzak olduğu için tercih etmedim. Bi arkadaş orda doğum yaptı. Memnun kalmış. Özel hastanede gibi hissetmiş.

1 Beğeni

Gittim fena sayılmaz ama doğum yapmadım doğum konusunda biraz acemi gibiler diye duydum hatta orda çalışan bir hemşire ihtiyaç olsa burda ameliyat olmam demişti.

Bende gitmedim ama temiz bi hastane olduğunu duydum sezeryanla doğum yapan bi akarabamız vardı çok beğenmiş

Evet benim tanıdığım da öyle dedi.konfor ve hijyen açısından çok iyi dedi ama ebeler hakkında bilgim yok

1 Beğeni

Ben gittim doktorlari iyi elif karataş

Merhaba arkadaşlar yeni açılan Gaziantep şehitrHastanesi’ne gebelik muayenesi için giden varmı ilgili kibar bir doktor önerisi istiyorum malum özeller çok pahalı oldu.

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

@gaziantep-anneleri grubuna katılabilirsiniz üzerine tıklayıp ordaki arkadaşlarla tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz isterseniz :two_hearts:

Canım @gaziantep-anneleri arkadaşımızın yardımınıza ihtiyacı var yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim :two_hearts:

Merhaba iyi doktor var mı orda bilmiyorum fakat Muhammed Alperen diye bir doktor vardı kesinlikle ona randevu alma bir kez gittim çok çok pişman oldum ilgi alaka zerre yok hiç memnun kalmadım

Kızlar benim doğuma üç ayim kaldı gazintepte yaşayanlar bilir Cengiz Gökçek kadın doğum hastanesi çok kötü bir hastane bende şehir hastemsinde yapmayi düşünüyorum şehir haastemeisnde doğum yapan memnun kalan varmı ve hnagi doktor rica etsem bakın

Bende arastirdim cok ilgisiz cok kotu cengiz gokcek ordan daha guzel dediler

Bende sehir hastanesinde dogum yapacam benim 7 haftam kaldi kesinlikle tavsiye ederim mükemmel hastane cok iyi ilgileniyor doktorlarda

@gaziantep-anneleri yardımcı olur musunuz :rose:

Kesinlikle cengiz gokcekte yapmayın zaten şehir hastanesinde ben değil ama bı arkadaşım yaptı çok memnun kaldı

Doktorunuz kim

Gaziantep sehir hastanesinde doğum yaptim 4 gün oldu. Diger yerlerden gayet güzel ve temiz.

1 Beğeni