Merhabalar aranıza yeni katıldım, öncelikle herkese kolay bir hamilelik dönemi diliyorum.
Gaziantepde doğum yapan veya yapacak olan varmı, doktor araştırması yapıyorum. Şuan hatem’de nazire hanıma gidiyorum ama güzel yorumlar duyamadım çevremden.
Ben nazire Öztürk’e ilk kontrolümde gittim ve bana bebeğimin yapışık olduğunu doktorluk hayatında hiç böyle bir şey görmediğini söylemişti halbuki bebeğin kordonunu ayrı bi bebek olarak görmüştü ncr de emel hanıma gittim orda doğum yaptım ilgili ve güzel bi doktor isteklerinize saygı duyan bi insan doğumu da onda yaptım Amerikan hastanesi daha uygun fiyat olarak ama orada bildiğim bi doktor yok bossan da ki bayan doktorlar da çok iyi kuzenim orda doğum yaptı ve memnun kaldı ben ncr de doğum yapmak istemezdim ama doktorum çok iyi olduğu için orada yaptım
Nazire hanımın telefonlara bakmadığını ve pek ilgilenmediğini söylediler bende başka bi doktor arayışına girdim bu yüzden. O kadar parayı verip asık yüz görmek istemiyorum şahsen. Söylediğiniz doktorlara bakıcam teşekkür ederim
Rica ederim nazire hanım çok ilgili bi doktor ben eve geldim kendisi beni sürekli arayıp sordu asık suratlı bi kadın değildi bana karşı ama bilgisiz bi doktordu
Medical de Hatice ender soydinçe gidiyorum ve o kadar iyi bir doktor ki çok çok memnunum. Aşırı ilgili aşırı güler yüzlü aklıma takılan her konuda mesaj atıp sorabiliyorum. Bi değerlendir istersen