Gaz şişme problemi

Kızlar cuma akşamdan beri karnım patlayacak gibi oluyor. Su içsem şişiyorum bebiş büyüyor diye mi böyle oluyor :sweat: (19.haftaya girdik)

2 Beğeni

Bebek büyüyor diyedir bence

1 Beğeni

Laktoz ya da glutenden de olabilir, süt ürünlerinde laktozsuz tercih etmeye çalışın bir süre, maalesef şişkinlik problemi bende de kendimi bildim bileli var​:pensive::woman_facepalming:t4: Bir de çok şiştiğinizde çatlak oluşmaması için karnınızı da nemlendirin bu süreçte

3 Beğeni

Evet süt ürünleri çok şişiriyor onu ben de fark ettim. Çatlak kremi kullanıyorum o da kıllanma yaptı vücudum da mutsuzum bu aralar :joy:

2 Beğeni

Hahahha kıl hepimizin ortak problemi :joy: Hormonların da etkisi var kıllanmamızda, gerçi ben hep öyleydim :joy: babam, babasının oğlu diye severdi beni ajajshsjs​:joy::joy::joy:

2 Beğeni

Ahahah Allah yardımcımız olsun :see_no_evil::joy:

Valla çözüm bulursanız banada söyleyin lütfen hamilelikten öncesinde de gitmediğim dr kalmadı ama bir çözüm bulamadım ben.

1 Beğeni

Doktorum bakliyatları bulguru yasakladı yememeye çalışıyorum artık :neutral_face: sütü de laktozsuza geçeceğim artık

1 Beğeni

Gazınız gelirse tutmayin bu sefer de gaz sancısı çekersiniz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bendeki gaz gibi de değil ya sürekli yatakta çıktığım an başlıyorum şişmeye. Kalkmaya karşı alerjim var heralde :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Bende 18 haftamdan beri öyleyim bi bardak su bile içsem patlayacak gibi oluyurum

1 Beğeni

Püff normalde de mideme dokunurdu zaten bazı şeyler :frowning:

1 Beğeni

Aynı durumdayım ben tuvalete de çıkamıyorum belki bebeğe zarar gelir diye kendimi de sıkmak zorlamak istemiyorum bi önerisi olan yardımcı olsun çok kötü gaz sancısı