Kızlar cuma akşamdan beri karnım patlayacak gibi oluyor. Su içsem şişiyorum bebiş büyüyor diye mi böyle oluyor (19.haftaya girdik)
Bebek büyüyor diyedir bence
Laktoz ya da glutenden de olabilir, süt ürünlerinde laktozsuz tercih etmeye çalışın bir süre, maalesef şişkinlik problemi bende de kendimi bildim bileli var Bir de çok şiştiğinizde çatlak oluşmaması için karnınızı da nemlendirin bu süreçte
Evet süt ürünleri çok şişiriyor onu ben de fark ettim. Çatlak kremi kullanıyorum o da kıllanma yaptı vücudum da mutsuzum bu aralar
Hahahha kıl hepimizin ortak problemi Hormonların da etkisi var kıllanmamızda, gerçi ben hep öyleydim babam, babasının oğlu diye severdi beni ajajshsjs
Ahahah Allah yardımcımız olsun
Valla çözüm bulursanız banada söyleyin lütfen hamilelikten öncesinde de gitmediğim dr kalmadı ama bir çözüm bulamadım ben.
Doktorum bakliyatları bulguru yasakladı yememeye çalışıyorum artık sütü de laktozsuza geçeceğim artık
Gazınız gelirse tutmayin bu sefer de gaz sancısı çekersiniz
Bendeki gaz gibi de değil ya sürekli yatakta çıktığım an başlıyorum şişmeye. Kalkmaya karşı alerjim var heralde
Bende 18 haftamdan beri öyleyim bi bardak su bile içsem patlayacak gibi oluyurum
Püff normalde de mideme dokunurdu zaten bazı şeyler
Aynı durumdayım ben tuvalete de çıkamıyorum belki bebeğe zarar gelir diye kendimi de sıkmak zorlamak istemiyorum bi önerisi olan yardımcı olsun çok kötü gaz sancısı