Gaz problemi

Merhaba ben yeni doğuö yaptım en çok korktuğum konu bebğimde gaz problemi olursa ne yapacağım bildiğiniz iyi bir gaz giderici yağ veya damla var mı

2 Beğeni

Ben kullanmadım bilmiyorum ama yorumları çok iyi hemde doktor önerdiği için alacağım

1 Beğeni

Link paylaştım sizinle ama onaylanması gerekiyormuş sanırım o yüzden hemen göremeyebilirsiniz diye yazayım dedim BEGLİFE markasının bir yağını öneriyor videodaki doktor. Doktorun instagram ismi @cocukhekiminiz sayfasında videosu var uygulama şeklide

2 Beğeni

Doktorunuza danismadan kullanmayin bence gaz ilacını … benim kullandığım bi damla var ama benim bebegim cok kusuyordu hem de gazi vardi ona gore damla verdi dokto3

1 Beğeni

@Giz9435 Çok kusma problemi bizde de var ve burundan kusması ara ara devam ediyor hala. Bu da beni çok korkutuyor. Kontrol gününü bekliyorum, doktora soracağım.

Bir de mama veriyorum ben arada. Mama yiyince kusmuyor ama benim sütümü alınca kusuyor çoğunu. Sen böyle bir durum yaşadın mı hiç arkadaşım ? Mama verdin mi bilmiyorum ama. Kaçtır takip ediyorum, anne sütü alınca aşırı kusuyor ama mama alınca ya hiç kusmuyor ya da çok az kusuyor :roll_eyes:

1 Beğeni

Bebek 15 günlük olduğunda sizin de gaz problemleriniz başlar

Sab simplex kullanıyoruz. Şuan damladan memnunum. Karnını ovalıyoruz. Gazlı bebek egzersizleri yaptırıyorum. 3 ay bu böyle devam edecek

1 Beğeni

Bebeğe ne olmuş

1 Beğeni

Henüz instagram videoları uygulamada izlemeye izin gelmesi için instagram yönetisi tarafından yanıt bekliyoruz bu nedenle uygulamada izlemeye izin yok. Tic tok videoları oynuyor mesela

2 Beğeni

Ay aslında o videoydu ama açılmadı yüklemeyi beceremedim sanırım doktor kullandığı yağı anlatıyordu bebekte

2 Beğeni

Yüklemede bir sıkıntı yok. İnstagram burdan izlemeye izin vermiyor. İzin vermesi için yetkililere mail attık henüz yanıt gelmedi

2 Beğeni

Ben arada mama veriyordum canim ve fark ettim ki mama verdiğim zaman kusması cok cok fazlaydı… bir sure takip ettim mama hem cok sanci yaptı ve de asiri kusturdugu icin doktorum mamayi kesin hic vermeyin dedi cok sukur kusmalari bitti… sen de deneme amacli istersen bi kac gun mama verme kusma azalirsa mama yan etki yapmış olabilir canim sende de @NURAN

2 Beğeni

Bizde de tam tersi, benim sütümü alınca tamamen kusuyor anında. En baştan beri bu vardı zaten, mamaya başlamadan önce de. Doktor o yüzden de mamaya başlatmıştı. Hafta içi kontrole gideceğiz bakalım, söyleyeceğim bu durumu. Burundan kusması da var, korkutuyor beni. Zaten mamayı sık kullanmıyorum arkadaşım. Haftada 3 kere falan veriyorum, yani günlerce mama vermediğim oldu zaten ama bu aşırı kusmalar devam ediyor. Gaz sorunumuz yok çok şükür, anında çıkarıyor. Kusması beni korkutuyor sadece @Giz9435

1 Beğeni

Kilo kaybi yoksa kusmasi fizyolojik olabilir dedi doktor maflor diye bi damla verdi b o bayagi kesti kusmayj şükür yine de tabiki doktora sor ama kilo kaybi vs olmadikca cok sikintili bir durum olmadigini soyledi​:blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim arkadaşım, deneyeceğim doktora sorarak :blush: @Giz9435 İçimi rahatlattın. Her bebek yeni deneyim vallahi

Reflüsü fazla olduğu için öyle olmuş

1 Beğeni