Folik asit dışında vitamin kullanan var mı?

Koredeturkgelin
#Fısıltı 💬

Kızlar görürseniz cevaplarmisiniz? Folik asit dışında vitamin kullanananiz var mı ben D vitamini de almak istiyorum ama cuma acaba gerek yok mudur ki?

4 Beğeni
  1. Haftada folik asiti bırakıp multi vitamine geçtik yanında demir ve d takviyesi aldık @Koredeturkgelin
2 Beğeni

Bende de 8.7 ile demir ekliklogi cikti folik asit kullaniyorum ama sanki dislerim biraz daha hassaslasti gibi o yuzden d vitamini de alsam agir gelir mi bilemedim :face_holding_back_tears: daha 6+1 im :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Folik asit bırakınca başka vitaminlere geçince içlerinde oluyor zaten folik asitte.Kan arttırıcı içmiştim ben demir.Bide balık yağı

2 Beğeni

Ben de 6+4 :heart_eyes:

2 Beğeni

Randevu aldim bakalim tekrar bir sormam lazim benim de sanki D vitamini de almam lazim dislerim bazen bisey yerken sizliyor :pleading_face::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Oy maşallah bugun de ben 6+3 um baya bebisler ayni zamana denk gelmis maşallah Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

Amin inşallah siz de güzel bir hamilelik geçirir sağ salim kucağınıza alırsınız :heart::heart_eyes_cat:

2 Beğeni

Aminnn inşallah :palms_up_together:t2::heart_eyes:🩷🩵

2 Beğeni