Folatmı folik asit mi kullaniyorsunuz?

Merhaba hanımlar yeni gebeyim folat yada folik asit kullanan varmı ? memnunmusunuz? konu hakkında beni aydinlartisaniz çok sevinirim :blush::two_hearts:

Folat yiyeceklerde bulunan doğal bileşendir. Eğer bunu senteteik yani gıda takviyesi şeklinde alırsan adı folik asit oluyor. :slight_smile: Hamilelikte folat ihtiyacı fazla olduğu için genellikle takviye şeklinde folik asit tavsiye ediyor doktorlar. Folat içeren yiyecekler ve daha fazlası için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.

Gebeliğiniz hayrlı olsun​:heart:Bn folik kullanıyorum cnm memnunun folat midemi bulandırıyor ama folik iyi​:+1:

1 Beğeni

Aktif folat kullandım çok güzel yükseldi değerlerim. Folik asit sentetik olduğu için bir işe yaramıyor

Çok teşekkür ediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende ocean marka folat aldım fikir alış verişi yapmak iyi oluyor çok teşekkür ederim :blush::smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

Rica ederim​:kissing_heart::two_hearts: canısı :smiling_face_with_three_hearts::heart::hugs:

1 Beğeni

Neofol adında bir folik asit kullanmıştım ben :blush:

2 Beğeni

Rica ederim ben solgar marka folat kullandım o da çok güzel kaliteli tavsiye ederim :innocent:

Folbiolin folik asit düzeyi günlük 400 mcg yi geçtiği için Önermiolar cnm

Önerin için çok teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

Ben doktorlarada pek güvenmiyorum açıkçası canım benim :blush:

Bende vitelegans marka folik kullanıyorum önceden folbiol kullanıyordum doktorum bu markayı yazdı

Gunluk 400 mg ihtiyacimiz var ve markaya cok da takilmadim ben sahsen. Her doktor anlasmasina gore yonlendiriyor. Ben de Solgar marka kullandim ve memnundum.

1 Beğeni

Bunu kullaniyorum her gün ne kadar almamız gerektigi kadar miğde bulantıları da yapmıyor gayet iyi

2 Beğeni

Açmı ? Tokmu kullanuyorsunuz hanimlar .

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face:

Bana dozu yüksek denilmişti bunun için

Bende onu kullanıyorum

1 Beğeni