Merhaba hanımlar yeni gebeyim folat yada folik asit kullanan varmı ? memnunmusunuz? konu hakkında beni aydinlartisaniz çok sevinirim
Folat yiyeceklerde bulunan doğal bileşendir. Eğer bunu senteteik yani gıda takviyesi şeklinde alırsan adı folik asit oluyor. Hamilelikte folat ihtiyacı fazla olduğu için genellikle takviye şeklinde folik asit tavsiye ediyor doktorlar. Folat içeren yiyecekler ve daha fazlası için aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.
Gebeliğiniz hayrlı olsunBn folik kullanıyorum cnm memnunun folat midemi bulandırıyor ama folik iyi
Aktif folat kullandım çok güzel yükseldi değerlerim. Folik asit sentetik olduğu için bir işe yaramıyor
Çok teşekkür ediyorum
Bende ocean marka folat aldım fikir alış verişi yapmak iyi oluyor çok teşekkür ederim
Rica ederim canısı
Neofol adında bir folik asit kullanmıştım ben
Rica ederim ben solgar marka folat kullandım o da çok güzel kaliteli tavsiye ederim
Folbiolin folik asit düzeyi günlük 400 mcg yi geçtiği için Önermiolar cnm
Önerin için çok teşekkür ederim canım
Ben doktorlarada pek güvenmiyorum açıkçası canım benim
Bende vitelegans marka folik kullanıyorum önceden folbiol kullanıyordum doktorum bu markayı yazdı
Gunluk 400 mg ihtiyacimiz var ve markaya cok da takilmadim ben sahsen. Her doktor anlasmasina gore yonlendiriyor. Ben de Solgar marka kullandim ve memnundum.
Açmı ? Tokmu kullanuyorsunuz hanimlar .
Hoşgeldiniz aramıza
Bana dozu yüksek denilmişti bunun için
Bende onu kullanıyorum