Öyle olur. Günay yarım saat arayla uyanırdı. Almila uyuduğunda sen de uyu. Ben öyle yaptım. Çok acıkırsam ekmek helva peynir yedim. Bebek meme reddi yapmasın diye biberon da vermedik. Gece gündüz ben ayaktaydım. Seni çok iyi anlıyorum. 6 hafta sonra biraz daha fazla uyumaya başlıyor. 6 hafta hiç geçmeyecek gibi gelir ama zaman bir anda geçiyor bak biz 3 aylık olucaz. Benim hala tüm işlerim duruyor. Bir soğanı doğramak için 5 defa gittim. Şimdi de yanında ben yatarsam saatlerce uyuyor. Ben yanından kalktığım an 10 dk sonra uyanıyor. Alminayı doya doya kokla öp.
Valla Rüya da olmasına rağmen evi salmıştım ben. Çocuklarım daha önemli çünkü. Evi b*k götürüyordu resmen Yemek de hep buzluktan tükettik, eşim evdeyken o yaptı falan. O kadar titiz olan ben temizliği hiç takmadım. Eylül uyuyunca ya Rüya ile beraber biz de yattık üçümüz ya da Rüya ile ilgilendim. Hiç takma evi mevi. Bir daha bebeğinle bugünleri yaşayamayacaksın
Yarın hangi filmi izleyelim hanımlar daha önce müslüm babayı izlediniz mi?
İzledim ben
Bergen’i izleme modundayım ben bu hafta
Bergeni bulamadım. Bergen ararken müslüm babayı buldum. Hamileyken izledim beğenmedim tekrar geçen pazar izledim ağladım müslüm gürses şarkıları dinlemeye başladım. Ben çok etkilendim. Yaptığı yardımlardan kimse söz etmemiş ama bence eskiden kendi durumunda olan insanlara sessizce yardımcı olduğu için baba diyorlar sence? Nilüfer şarkısında babasından bahsetmiş olabilir mi? ''Sensi, ömrüm olsun" ne ağır bi söz
Hiç çocuk sahibi olmak istememiş babası gibi bir baba olur diye. ‘Benim çocuklarım beni dinleyenlerdir’ gibi bir cümle kurmuştu. Çok duygulanmıştım
Ben de çok etkilendim
Merhaba hanımlar yarın magnolya yapıyoruz bu gece kimler filim gecesi yapıyor
Benim yerime de yiyiinnn ben bugün biraz kendime vakit ayircam bakim falan yapcam son hazirliklari tamamliycam
Ay ben muz aldım buskuvi aldım herşeyimi hazır ettim bir hevesle ama öyle hastayım ki grip peşimi bırakmıyor iki gündür sabahlara kadar öksürüyorum Allah’tan kontrolüm var belki bişey verirler de durur su öksürük
Geçmiş olsun bol bol dinlen
Dinlenemiyorum da oksurmekten yatamiyorum valla pekmez limon yapıp içtim dut kaynattim içtim ama hiç kesilmiyor ne yapacağımı şaşırdım
Yarın sinemaya gideceğiz biz ama kafamızda bir film yok
Ben the truman show izlemeye karar verdim.
İyi seyirler çok güzel bir filmdi ben çok sevmiştim
Yattığın yerden tavani mı izlicen film aç izleyelim belki uyur kalırdın kocan ustünü örter
Teşekkür ederim yarın size de iyi seyirler, eğlenceler beğenirseniz bize de söyleyin belki ben de kaçamak yaparım
Teşekkür ederim söylerim kaçamak iyi gelir
Uyumuşum zaten sağolsun yemek yapmış çocuğun ödevine yardım etmiş biraz dinlenmisim kasilmam azalmış gibi çok şükür