Fikir almak

Gunaydin kizlar size bisey sorcam ilk gebeligim ve 6 haftalik dr ilk gittigimde benim bacaklarimda variz var ameliyatta olmustum zamaninda ama tekrarladi yine dr hamile variz corabi giymemi istedi sen gorunus olarak rahatsiz oluyosun ama ben allah korusun biyerden pihti atmasini dusunurum dedi ve korktum acikcasi hamileyken varizi olan varmi peki

Bide benim hic bulandim vs olmadi gayet guzel gidiyordu ama dun basladi biseyler yedikten sonra ogurmem kusmam yok ama migdem bulaniyo ins kusma vs yasamam fakat aksamlari hic halim kalmiyo cok yorgun hissediyorum kendimi hep uyumak istiyorum uyuyorumda​:blush: acaba diyorum bana progestan verdi omu yapiyo bana anlayamadim

Canım progestan bende kullandım riskli bı hap demişti bana doktor

Dusuk tehlikesi oldugu icin verdi ama bende ilk kanama oldu az bisey simdi ise kahverengi az bisey geliyo misal sabah geliyosa aksam gelmiyo aksam geliyosa sabah gelmiyo cok az bi akinti:) kotu dusunmuyorum ama bende asiri halsiz uyku diyorum ilac yapiyo bana etki yaoarsa yatarken ic demisti simdi oyle deniyorum

Ben ilk haftalarımdan mide bulantısı uyku yorgunluk çokça yaşadım şimdi de yine uyuma isteği oluyor 20 hafta oldu . Uyu dinlen hapla alakası da olmaya bilir . Vücut yeni bir sürece girdği için artan hormon değerleri uyku yapıyor

Calisiyorumm oyle zor ki hamileyken calismak:) sey dusunuyorum son zamana kadar hamile arkadaslar nasil calisiyomus:) siz kullandinizmi peki

Benim de düşük tehlikesi demedi ama 9. Ve 13. Haftalarda kanamalarım olmuştu hafif bana da ilk doktor duphaston verdi . İkinci gittiğim muayanede progestan verecekti yine ben duphaston kullandığım için onu istedim onu verdi . Bende duphaston kullandım yani ama onunla uyku alakalı olduğunu düşünmüyorum . Çünkü 5. Haftamda öğrendim 6. Haftamda uykuya düştüm mide bulantıları başladı . Normalde geç yatardım şimdi saat 9 10 ben daha da gözlerimi açamam sabaha kadar tuvaletler hariç uyurum . Öğlen yine uyku basıyor akşama doğru da yine öyle oluyor yani artan hormonlar uyku yapar demişti doktorum . Allah yardımcınız olsun çalışıyorsanız biraz zor tabi ama dinlenin yine de forsat buldukça

Benimm yeni basladi bulantim ama oyle kusma vs yok bende cok sukur bende5.haftada ogrendim:) ama uykuda ayni 10.30 zor buluyorum elim ayagim yaniyo bacaklarim sis hissediyorum esime dedim hatta daha ilk baslaeda boyleysem sonralarini dusunemouorum diye:) bende bide variz var bwllide bacaklarim ondan

Benimde ağrılı iç varisim var. Hamilelikte kan akışı çogalıyor diye biliyorum zaten ilerleyen haftlarda kilo ödem sorunlarıda çıkabilir o yüzden çorabı takmak lazım diye düşünüyorum ben

1 Beğeni

Varisim yokdu ama :joy: geçen haftadan itibaren ayaklarım özellikle sağ ayağım solda bişey yok kütük gibi şiş basıyorum ağrıs sızı yok ama tek ayağım şişiyor psikolojimi bozuyor bakıp bakıp gülüyorum . Sadece sabır ve şükür deyip süreci atlatmanın derdindeyim

Evett dr giymemi istedi pihti sorunu olabilir dedi benide korkuttu alip giycem mwcbur​:disappointed_relieved:

1 Beğeni