Favori kahveniz ☕️

Merhaba fal bakmayı sevmeyen ama kahve içmesini seven hanımlar :rose:

Favori kahveniz hangisi? Çok güzel kahve gifleri de varmış :innocent:

Coffee Day GIF by Katie Lukes

Türk kahvesi olarak portakallısını severim. Bir de dibek kahvesinin hastasıyım. Şuan bir yıldır dibek içmediğimi fark ettim

Coffee Cafe GIF

Dibek kahvesine bende bayılırım

Damla Sakızlı türk kahvesi çok güzel

@Cansu ay sütlü Türk kahvesi de çok güzel oluyor normalde sevmem ama öyle içebiliyorum

Sütlü çayı duydum da sütlü türk kahvesini duymadım nasıl bir şey ictin mi

Sütlü Türk kahvesi daha hafif bir tat veriyor yanına bide çikolata Sütlü çay içtin mi hiç bizim çayla güzel olmuyor :rofl: Afrika’da denemiştim aynı Nescafe gibi güzel gidiyor

Kıbrıs’ta içmiştim ordaki menülerde bile yazıyor. Ben tadını beğenmedim. İngiltere çayı diye geçiyormuş. Nasıl bi ağız tatları varsa :face_with_hand_over_mouth:

Hindistan sokak lezzetleri :rofl::rofl::rofl::rofl: sütlü çayı Hindistan’da çok içiyorlar onların ki güzel biz Afrika çayıyla yapmıştık o güzeldi arkadasım hındıstandakinin daha güzel ama pis olduğunu söylüyor

Tabi hijyen önemli. İnekleri seviyorlar. Sütlerini sağıyorlar mı?

Mırra içeriz biz :face_with_hand_over_mouth:

Kahvemiz yok böyle devam :pensive::pensive::pensive:

Türk kahvesi ama çikolatali :yum: kahveyo yaparken şeker yerine cikolata koyuyorum harika bir tat oluyor deneyin pisman olmazsiniz :smiling_face::smiling_face:

Antep de içmiştim gercekten cok güzeldiii :yum::yum:

Yarın da çikolatalı kahve yaparım :smiling_face_with_three_hearts:

Yeterki kahve olsun, filtre kahve , turk kahvesi, espresso hepsine aşığımdir :star_struck::star_struck: