Favori kahveniz ☕️

Merhaba fal bakmayı sevmeyen ama kahve içmesini seven hanımlar :rose:

Favori kahveniz hangisi? Çok güzel kahve gifleri de varmış :innocent:

Coffee Day GIF by Katie Lukes

1 Beğeni

Türk kahvesi olarak portakallısını severim. Bir de dibek kahvesinin hastasıyım. Şuan bir yıldır dibek içmediğimi fark ettim

Coffee Cafe GIF

2 Beğeni

Dibek kahvesine bende bayılırım

3 Beğeni

Damla Sakızlı türk kahvesi çok güzel

3 Beğeni

@Cansu ay sütlü Türk kahvesi de çok güzel oluyor normalde sevmem ama öyle içebiliyorum

2 Beğeni

Sütlü çayı duydum da sütlü türk kahvesini duymadım nasıl bir şey ictin mi

1 Beğeni

Sütlü Türk kahvesi daha hafif bir tat veriyor yanına bide çikolata Sütlü çay içtin mi hiç bizim çayla güzel olmuyor :rofl: Afrika’da denemiştim aynı Nescafe gibi güzel gidiyor

2 Beğeni

Kıbrıs’ta içmiştim ordaki menülerde bile yazıyor. Ben tadını beğenmedim. İngiltere çayı diye geçiyormuş. Nasıl bi ağız tatları varsa :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Hindistan sokak lezzetleri :rofl::rofl::rofl::rofl: sütlü çayı Hindistan’da çok içiyorlar onların ki güzel biz Afrika çayıyla yapmıştık o güzeldi arkadasım hındıstandakinin daha güzel ama pis olduğunu söylüyor

2 Beğeni

Tabi hijyen önemli. İnekleri seviyorlar. Sütlerini sağıyorlar mı?

1 Beğeni

Mırra içeriz biz :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Kahvemiz yok böyle devam :pensive::pensive::pensive:

3 Beğeni

Türk kahvesi ama çikolatali :yum: kahveyo yaparken şeker yerine cikolata koyuyorum harika bir tat oluyor deneyin pisman olmazsiniz :smiling_face::smiling_face:

2 Beğeni

Antep de içmiştim gercekten cok güzeldiii :yum::yum:

2 Beğeni

Yarın da çikolatalı kahve yaparım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Yeterki kahve olsun, filtre kahve , turk kahvesi, espresso hepsine aşığımdir :star_struck::star_struck:

3 Beğeni