Evet kızlar bir ay daha geride kalmak üzere, eylül ayında doğum yapacak taze anne adayları kimmiş bakalım. Adaya ilk veda eden kim olacak yoklama alalım bakalım
38+2 bekliyoruz bakalımm
İlk kim olur bilmiyorum ama son ben olurum heralde 30 eylül gözüküyor normal doğum sezeryan kaçına verir doktor bilmiyorum
35+6 29 güne düştük bakalım hayırlısıyla
34 haftalık olduk riskli gebelik 38 hafta da sezeryan olacak 3 hafta var doğuma
35+5 bizimde
- Haftaya 1 gün var hâlâ ne doğum tarihim ne de şekli belli oldu heyecanla bekliyorum
35+5 bekliyoruz umarım vaktinde saglikla gelir hepimizin bebegi
35+2 görünüyor uygulama da ama bir hafta erken gidiyor gelişimi pazartesi gün almaya gideceğim inşallah sezeryanla olacağı için inşallah en geç 15 der zorlanıyorum artık
36+3 teyiz doktor ikinci çocuk olduğu için erken gelir dedi
34+4 olduk bizde heyecanla bekliyoruz bakalım, sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
Biz seninle aynı gün gidiyoruz bakalım
@Reyhan-sasmaz ahhhah evet canım bebislerimiz denk gelmiş pazartesi günü kontrolümüz var güzel haberler alalım, muhtemelen lohusaligimiz fln da denk gelicek birbirimizden fikir alışverişinde bulunruz vakit bulup uygulamaya girebilirsek
Ay ne güzel olur kız kanki olurlarbizim bebisler birbirimizle paylaşırız zorlukları kolaylıkları pratik çözümleri
Bakalım kaç.kilo oldular minikler en son 2300 du benim miniğim seninki kaçti
34+2 ama bebesin gelisimi 2 hafta ileri de kilo almis 3 . Sezeyan olacgi icin ne olacagi belli dgil belki 2 haftamiz var belki 3
38+3 haftayız 3 eylülde kavuşucaz nasipse 🩷
35+3 olduk bir hafta geride gözüküyor 20 elül olmasını çok istiyorum aslında ama olurmu bilmem
37+5 bekliyoruz bakalım hayırla sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişlermz