Eylül ayında adaya ilk kim veda edecek :)

Evet kızlar bir ay daha geride kalmak üzere, eylül ayında doğum yapacak taze anne adayları kimmiş bakalım. Adaya ilk veda eden kim olacak yoklama alalım bakalım :slight_smile:

1 Beğeni

38+2 bekliyoruz bakalımm​:face_with_hand_over_mouth:

İlk kim olur bilmiyorum ama son ben olurum heralde :blush: 30 eylül gözüküyor normal doğum sezeryan kaçına verir doktor bilmiyorum :smiling_face:

2 Beğeni

35+6 29 güne düştük bakalım hayırlısıyla :grin:

34 haftalık olduk riskli gebelik 38 hafta da sezeryan olacak 3 hafta var doğuma

35+5 bizimde :joy:

1 Beğeni
  1. Haftaya 1 gün var hâlâ ne doğum tarihim ne de şekli belli oldu heyecanla bekliyorum

35+5 bekliyoruz umarım vaktinde saglikla gelir hepimizin bebegi

2 Beğeni

35+2 görünüyor uygulama da ama bir hafta erken gidiyor gelişimi pazartesi gün almaya gideceğim inşallah sezeryanla olacağı için inşallah en geç 15 der zorlanıyorum artık

1 Beğeni

36+3 teyiz​:hugs: doktor ikinci çocuk olduğu için erken gelir dedi

34+4 olduk bizde heyecanla bekliyoruz bakalım, sağlıkla gelsinler bebişlerimiz

Biz seninle aynı gün gidiyoruz bakalım :grin::+1:

@Reyhan-sasmaz ahhhah evet canım bebislerimiz denk gelmiş pazartesi günü kontrolümüz var güzel haberler alalım, muhtemelen lohusaligimiz fln da denk gelicek :joy: birbirimizden fikir alışverişinde bulunruz vakit bulup uygulamaya girebilirsek :woozy_face::pleading_face:

1 Beğeni

Ay ne güzel olur kız kanki olurlar​:smiling_face_with_three_hearts:bizim bebisler birbirimizle paylaşırız zorlukları kolaylıkları pratik çözümleri

Bakalım kaç.kilo oldular minikler en son 2300 du benim miniğim seninki kaçti

34+2 ama bebesin gelisimi 2 hafta ileri de kilo almis 3 . Sezeyan olacgi icin ne olacagi belli dgil belki 2 haftamiz var belki 3 :grin:

38+3 haftayız 3 eylülde kavuşucaz nasipse 🩷

35+3 olduk bir hafta geride gözüküyor 20 elül olmasını çok istiyorum aslında ama olurmu bilmem

37+5 bekliyoruz bakalım hayırla sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişlermz