Eylül anneleri ile doğum heyecanı 🥳

Merhaba @eylul-anneleri nasılsınız hazırlıklarınız tam mı eksiğiniz var mı size yardımcı olalım :heart_eyes::bouquet:

Bebiş geliyooorrr :star_struck:

dancing baby GIF

5 Beğeni

@Yusifin-annesi @Songül19 bugün doğumunuz var hayırlı olsun Allah bebişlerinize sağlıklı güzel ömür versin :innocent:

5 Beğeni

Amin inşallah hadi bakalım güzel geçen doğum hikayeleri bekliyoruz inşallah :two_hearts:

2 Beğeni

Her şey tam, ben de hazırım artık bebisi bekliyoruz son 20 gün :hugs::balloon:

5 Beğeni

Heyecandan uyuyamıyorum​:face_with_hand_over_mouth: sanki ilk defa doğum yapacağım ilk defa ameliyat olacağım ama elimde değil.İnşallah herşey sorunsuz geçer sizlerin de dualarıyla​:palms_up_together:t2:

6 Beğeni

Her sey tamam bebis acele etmezse 15 eylul sezaryan olucak heyecanla gun sayiyoruz​:heart_eyes:

5 Beğeni

@Songül19 Herşey çok güzel olacak.Dualarımız sizinle.:palms_up_together:t2:

4 Beğeni

@Yusifin-annesi Allah yardımcı olsun sizede.:palms_up_together:t2::blush:

2 Beğeni

@Glsah A sizinde sayılı günleriniz kalmış.Hadi bakalım.:heart_eyes:

3 Beğeni

@Yusifin-annesi @Songül19 Güzel haberlerinizi bekliyoruz :heart_eyes:

2 Beğeni

İnşallah canim teşekkür ederim :pray::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::rose:

1 Beğeni

Bende 4 Eylül bu gun değil pazartesi günü doğumum

3 Beğeni

Çok az kalmış kendini nasıl hissediyorsun :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok az kalmış kendini nasıl hissediyorsun :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Bebek doğduktan sonra bugün günlerden ne onu bile unuttum :rofl::rofl:

2 Beğeni

Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanız nasip olsun :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Amin inşallah

2 Beğeni

Açıkçası artık doğsun istiyorum aşırı derecede ağır geliyor vücudum, hareketlerim cok kısıtlandı. Bebiş aşırı hareketli beni cok yoruyor. Ayrıca dümdüz karnımı özledim :smiling_face_with_tear: tabi bebisimi görmek icin de aşırı heyecanlıyım ten rengi nasıl olacak, kime benzeyecek felan :sweat_smile:

7 Beğeni

Herşeyimiz tam kendisi yok sadece 10 günümüz kalmış bakalım hayırlısı :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni