Evlilikte tartışmalar

Eşinizle tartışmalar olduğunda nasıl önüne geçiyorsunuz hangi yolu izliyorsunuz.
Evliliği ayakta tutmanın yolları

1 Beğeni

Bizim evlilikte 2. Yılımız dolmak üzre. (Ekimde iki yıl olacak) daha bir kez bile birbirimize sesimizi yükseltmedik. :nazar_amulet: hep konuşarak orta yolu bulduk.
Birbirimizi kısıtlamıyoruz.
Hamilelik dönemimde kendimi fazla yalnız hisseder gibi oluyorum. Sanki bu dönem biraz kısıtlar gibi oluyorum ama hormonlardan dolayı böyleyim.Yine çok sabırlı ve gayretli.
Birbirimize saygı duyuyoruz
Önemli bir karar alınacaksa birbirimize fikrimizi soruyoruz
Eşim çok olgun. İkimizden biri sinirlendiğinde durumu çok güzel yönetiyor ben bu kadar iyi değilim.
Evlenmeden önce de bu durumları hep konuşmuştuk.
Cicim ayımız çoktan bitti. İkimiz de bunun farkındayız ama hala birbirimizin gözünün içine bakıyoruz. Birimizden birimizin morali bozulduğunda hemen anlıyoruz duruma göre hareket ediyoruz
Birbirimize sinirlenmişsek küsmüşsek bile büyüklerin yanında belli etmiyoruz. Büyüklerin yanında Birbirimize canım canım yapıyoruz.

5 Beğeni

Eşin kaç yasında @Cansu cum

Ben 29 eşim 40

2 Beğeni

Ben tartisamiyorum :rofl::rofl::rofl::rofl: çok zor sinirleniyor sinirlendigi zamanda tepkileri beni gülmekten öldürüyor yabancı olduğu için farklı tepkileri var ciddiye alamıyorum :rofl: genelde alttan alan taraf o oluyor . Çok tartismiyorux

4 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl:ay olucem şimdi @afrikanın_gelini54

Biz eşimle çoçuk usdunde cok tartişirdik.Oda basqa insanlarin tepkisile .ikimizde cok yiprandik sonra düşündük biz napiyoruz boyle oturduk konuşduk ne olcaq olcaq sora her sey yoluna gidi kimseni dilemedik he he deyib kecdik sora bebek haberini aldik Şimdi ben cok sinirliyim bilirme yaşadiklarim gozum onune geliyor qaliba Eşimde beni altdan aliyor cunki bilir ki zor şeyler atlatdik amma olsun Allah sebir edenlerin mukafatin verir

1 Beğeni

Kaç senedir evlisin?çocuk yapmiyordunuz diyemi tartisiyodunuz?
El alem asla insanın iyiligine bir şey soylemez canim.
Aksine işte oldugu gibi siz kavga edin diye yapiyorlarmis.onun için kenardan soylenen sözlere kulagimiz sağır olsun.eşlerimizle kavga etmeyelim kiminse yuzunden

Kavga demeyelimde,birazcık atışıp kusuyoruz 5 6 dakika sonra zaten ya o beni guldurecek hareketler yapiyor yadaki ben bakiyorum gelmiyor yanıma ben gidiyorum,işte boyle ama keşke boyle atışmalar olmasa da bir birimizden kusup incinmesek,rabbim korusun yuvamı:pray:hepimizkini

2 Beğeni

Ben 1 il 6 aydi evliydik bizile bir eveli olnlarin cocuku vardi bizde yok hepsi uzerime gelirdi bende ancaq agliyirdim yorgun duşmusdum benim hele 21 yasim vardi amma bebek dusunurduk amma sora her sey duzeldi ben hemşrelik qebul oldum orani okudum basim qarisdi isle baxli planıar qurdum Rabbim bebek nasib etdi

2 Beğeni

Bizde de ben alttan almayı pek beceremem, sert ve dominant bir yapım var evde. Eşimle fikir ayrılıklarımız çok oluyor bizim ama büyük tartışmalar yaşasak bile sakinleşmek için farklı odalara geçeriz. Sakinleştikten sonra birbirimizin gönlünü alırız. Böyle böyle 5 yılı geride bıraktık :blush:

1 Beğeni

biz 7aydır evliyiz ilk aylar fazla sorun yaşamadık ama daha sonra sorunlarımız arttı her ailede olduğu gibi kavgalar küsmeler olduğu doğru ama asla bir birmize karşı kin tutmadık,yüzümüze bişeyleri vurmadık sen bana bunu dedin ben bunu yaptım gibi şeyler. her ne kadar bir birmizi çocukluğumuzdan beri tanısak da şu an evliyiz bir birmizi her gün tanıyoruz . Bence her iki tarafta bir birine sabr göstermeli ne olursa olsun kavgalar küslükler uzun sürmemeli Gün içinde kavga ediyoruz bazen ama o gelip benim gönlümü alınca çabuk unutuyorum herşeyi o da benim gibi dediğim gibi bir birmize karşı kin tutmayız . Kavgalarda bile saygı olmalı ki sonra yüzün olsun barışmaya

2 Beğeni

Barışan taraf hep ben olurum.eşim bana sarilmazsa uyuyamam asla.kucakliyorum diye barisiyoruz.

1 Beğeni

Aynen oyle maksimum kusme zamanımız 1 saat en uzunu :joy::pray:en kısası 5 dakika.
Bizde asla.kin tutmayız kin tutacak ne ola bilirki hem :smiling_face_with_three_hearts:rabbim aile seadetlerimizi korusun inşallah

1 Beğeni