Evde saç boyama önerileri

Merhaba hanımlar
Ben daha önce hiç saçımı boyatmadım ama beyazların çok arttı. Doğumdan sonra evde kendim bi şeyler yapmak istiyorum
Ne önerirsiniz

@Flz buraya yazarsak kaybolmaz. Sohbette 30 gün sonra hepsi siliniyor

1 Beğeni

Aslında saç ne kadar boyanirsa o kadar pigmentlerine zarar verip daha çok beyaz çıkarıyor. Fakat değişiklik isterseniz yapabilirsiniz. Açık tonlar tarçın veya sarı tonları evde yapmak mümkün değil saçı tutması zor oluyor bir kuaför desteği lazım. Onun dışındaki diğer koyu renkler evde rahatlıkla yapılıyor. Gebelikte kimyasal dan korktugumdan bende beyazlarım için çözüm arıyorum :disappointed_relieved::person_facepalming: @Cansu

1 Beğeni

İlk tarçın bakiri boyamı kuaförde yaptırdım sonrasında rengini kaybetmesin diye kendim 2 ayrı marka boyayı 2 farklı ton karıştırıp sürüyor dum @Cansu

1 Beğeni

Ben açık renk zaten sevmiyorum. Koyu renkleri daha çok seviyorum.
Siz açik renk düşünürseniz papatya çayı sac tonunu açıyormuş.
Evde nelerden koyu renk yapıyorsunuz @Flz

Saçlarımda beyaz çok olduğundan papatya çayı kurtarmaz malesef​:person_facepalming: Ben hiç denemedim ama taze ceviz kabuğundan yapılan suyla biraz koyu renk elde ediliyormuş yada kinaya eklendiğinde @Cansu

2 Beğeni

Genel olarak ben hiç doğal yontemle saçımı boyamadim gratisten aldığım kalıcı boyalarla boyuyordum. Şuan gebelik nedeniyle bende doğal yontemler için araştırıyorum kimyasal olmaması için :cherry_blossom:

2 Beğeni

Genetik olduğundan dolayı benim de saçımda beyazlar çok ama ben beyazları çok seviyorum herkesin aksine :face_with_hand_over_mouth::joy: Daha saçımı hiç boyatmadım ben, doğallıktan yanayım birazcık. Saçın beyazlamasını da yaş almamızın doğal bir süreci olarak gördüğüm için seviyorum ben :grin:

2 Beğeni

Ne güzel sizin adınıza sevindim :cherry_blossom::hugs: malesef ben kendimi iyi hissetmiyorum beyazlar olunca yaş ta 37 kendimi çökmüş hissediyorum bu yüzden sevmiyorum saçımda beyazı bakımsız kötü hissediyorum :person_facepalming: @NURAN

1 Beğeni

Ben kendi sacim renk yaptiriyorum,yaptridigim zaman.
Doğumdan sonra inşallah sacimi kare kestirip kendi sacimdan biraz açık renk yaptirmayi dusunuyorum inşallah.
Bakalım.
Kyamiyorum uzun saclarima ama ağır çok ağır oldu duşta yikamak zor.
Utulemek kurulamak falan.:zipper_mouth_face:
Arada kaldım siz olsanız ne yapardiniz.
Kesdirirmiydiniz belden olan sacinizi.
Acaba bu sene uzunmu kısamı populyar?

1 Beğeni

@Flz Tabi ki insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaptırmalı :blush: Siz kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yaptırın :blush:

1 Beğeni

Bebeğe zarar gelir diye korktum kimse önermiyor birde yeteri bilimsel çalışma yokmuş bu konuda :disappointed_relieved::pray:

Benim saçlarım çok seyrek kalan saçta bu dönem döküldü ben olsam gür güzel saçlarım olsa kıyamam kesmeye​:smiling_face_with_tear::cherry_blossom:

Bir turlu karar veremiyorum kesersem pişman olurummu diye .
Kısa saç şimdi modamı acaba .
Moda olsa keserim belkii :neutral_face:

1 Beğeni

Bazı sene moda oluyor ama siz nasıl seviyorsanız öyle yapın ben kıyamıyorum saça :disappointed_relieved::cherry_blossom: hiç denemediyseniz kısa saç omuzlarda kesebilirsiniz duşta zorluk cekiyorsaniz . Benimki 5 tel saç rüzgar esse kuruyor :sweat_smile::person_facepalming: @Sevane18

Ben kisa kullandim hep omzumdan,yakışiyor hemde suratim yuvarlak diye :rofl:
Uzunda kisada yakisiyor.
Fakat arada kaldım acaba kesdirsemmi kesdirmesemmi diye :rofl:

1 Beğeni

Nasıl iyi hissedip yakistiriyorsaniz öyle yapın birde eşiniz de fikir verirse net karar alırsınız :heart::hugs:

1 Beğeni

Eşim benim icin fark etmez diyor :person_facepalming:
Bakalım yorumları alıcam etrafımdada :rofl:

1 Beğeni

İyice emin olun o zaman yorumlar filan yapın bir değişiklik :smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Ben hep kına yakiyorum çok memnunum hem besliyor hem doğal hem rengi güzel

2 Beğeni