Benimki kesinlikle ıspanak yıkamak
Yemk yaprken bulaşık çıkması tezgahın dağınık olmasi
Ocakta yağlı bir şey yaparken her yere yağ sıçrıyor da silmek zorunda kalıyorsun hani. En çok ondan nefret ediyorum
Birinin bir yandan toplaması lazım
Sildin sildin silmedin uğraş dur
Evet ya bir de benim ocak duvar yanında set üstü. Duvar her gün yağlanıyor. Sanki günde üç öğün kızartma yapıyorum duvardaki yağ lekesini çıkarmak daha da zor ya
Sevmediğim bir işte o benim ya dolapları söylemiyorum bile
Cam silmek
Ay evet ya maalesef benden önceki kiracı bir pismiş iki buçuk şişe Asperoxla anca temizledik mutfak dolabını. Bir de çok küçük benim mutfak dolabı azıcık. Bir çok yerdeki yağlar kalıplaşmış bıçakla kazıdım. Öğüye öğüye temizlemiştim saatlerce
Benim dolap üstünü hiiç silmemişler, geldiğimizde annem akıl etti de kazıdı resmen kalıp yağğ çıktı
Onu bende sevmiyorum, girişte oturuyorum artık silmek lazım ama şimdilik inşaat var diyerek kaçıyorum o işten
Ben de çok severim kendime bahane bulmayı, bahane arayıp ertelemeyi
Ben de ıspanak yıkamayı hiç sevmiyorum
Tek ıspanakta değil yeşillik yanii
Ütü yapmak. Ispanak yıkamayı ben de sevmiyorum
Ütü yapmayı hiç sevmiyorum:S Ispanak icin dondurulmus ıspanak kullanıyorum bende artık, yine sudan geciriyorum ama tertemiz kökleri falan ayıklanmıs oldugu için zaman kaybı olmuyor artık. Tavsiye ederim
Caliwmakhic caliwmadan oturayim istiyorum
Ütü bulaşık tezgahın dağınık olması koyduğum düzenin bozulması ve tuvalet yıkamak
Ya bende ilk bu doğranmış vs haliyle gördüğümde pazardan alsan daha fazla alınır vs muhabbeti yapmıştım doğranmış soğanda dahil. Ama eşim ıspanak sevdiği için sürekli yıkamaktan gına gelince dondurulmuşu bana çook mantıklı geldi