Evde, mutfakta yapmayı sevmediğiniz iş/işler neler?

Benimki kesinlikle ıspanak yıkamak :face_exhaling:

6 Beğeni

Yemk yaprken bulaşık çıkması tezgahın dağınık olmasi

2 Beğeni

Ocakta yağlı bir şey yaparken her yere yağ sıçrıyor da silmek zorunda kalıyorsun hani. En çok ondan nefret ediyorum

5 Beğeni

Birinin bir yandan toplaması lazım​:grinning:

Sildin sildin silmedin uğraş dur :face_exhaling:

Evet ya bir de benim ocak duvar yanında set üstü. Duvar her gün yağlanıyor. Sanki günde üç öğün kızartma yapıyorum :rofl: duvardaki yağ lekesini çıkarmak daha da zor ya

1 Beğeni

Sevmediğim bir işte o benim ya dolapları söylemiyorum bile​:roll_eyes:

Cam silmek :triumph:

1 Beğeni

Ay evet ya maalesef :rofl: benden önceki kiracı bir pismiş iki buçuk şişe Asperoxla anca temizledik mutfak dolabını. Bir de çok küçük benim mutfak dolabı azıcık. Bir çok yerdeki yağlar kalıplaşmış bıçakla kazıdım. Öğüye öğüye temizlemiştim saatlerce :rofl:

1 Beğeni

Benim dolap üstünü hiiç silmemişler, geldiğimizde annem akıl etti de kazıdı resmen kalıp yağğ çıktı:melting_face:

Onu bende sevmiyorum, girişte oturuyorum artık silmek lazım ama şimdilik inşaat var diyerek kaçıyorum o işten​:grinning:

Ben de çok severim kendime bahane bulmayı, bahane arayıp ertelemeyi :rofl:

2 Beğeni

Ben de ıspanak yıkamayı hiç sevmiyorum :smiley:

3 Beğeni

Tek ıspanakta değil yeşillik yanii​:face_exhaling:

1 Beğeni

Ütü yapmak. Ispanak yıkamayı ben de sevmiyorum :roll_eyes:

2 Beğeni

Ütü yapmayı hiç sevmiyorum:S Ispanak icin dondurulmus ıspanak kullanıyorum bende artık, yine sudan geciriyorum ama tertemiz kökleri falan ayıklanmıs oldugu için zaman kaybı olmuyor artık. Tavsiye ederim :wink:

2 Beğeni

Caliwmak​:smiley:hic caliwmadan oturayim istiyorum

2 Beğeni

Ütü bulaşık tezgahın dağınık olması koyduğum düzenin bozulması ve tuvalet yıkamak

2 Beğeni

Ya bende ilk bu doğranmış vs haliyle gördüğümde pazardan alsan daha fazla alınır vs muhabbeti yapmıştım doğranmış soğanda dahil. Ama eşim ıspanak sevdiği için sürekli yıkamaktan gına gelince dondurulmuşu bana çook mantıklı geldi​:grinning::grinning::grinning:

1 Beğeni