Evde çalışılabilecek bı iş var mi

İşkurdakiler disinda cok itimat etmeyin Para mara isterlerse zaten dolandiricilar kimlik bilgiside alıyorlar vermeyin Iskurda o ev hanimlarina saglanan evde paketleme islerinde para istenmiyor bilgi alip iletisime geciyorlar wp uzerinden hatirladigim kadariyla kayinvalidem yapmayi denemisti bir donem biz istanbuldayiz

Merhabalar 21+4 gebeyim tekstilde calistihim için iş hayatina mola verdim ama eşime maddi olarak destek olmak istiyorum borcumuz çok olduğu için. Antalya da evden iş yapan var mı sabun paketleme vs yapabilecek herşeyi yaparım.

Kızım daha küçük olduğu için işime dönemiyorum. Evden iş yapan var mı paketleme vs gibi?

Paketleme değilde chek up satış danışmanlığı yapıyorum evden

1 Beğeni

Sosyal medyada gördüğün paketleme işi beriyoruz ilanlarının hepsi dolandırıcı. Dijital satış danışmanlığı, online sekreterlik, anketörlük yapabilirsin. Benim kendi işim olduğu için bebeğimin 2. Haftasında devam ettim evden freelance çalışıyorum.

Ona bende bakmıştım ama en az 1 sene tecrübeli arıyorlar :frowning:

Şuan benim çalıştığım deneyimsizde alıyor 1 hafta eğitim veriyor güzel bir firma

Evet canim

Yapan bir tanıdığınız var mı bunları, nereden başvurabilirim

1 Beğeni

Kariyer.net üzerinden başvuru yapabilirsiniz

Medi-caal

Başvuru yapmak istersen numarasını paylaşayım bir görüş istersen

Bakacağım, teşekkür ederim

1 Beğeni

Canım belirli özel hastaneler ile çalışıyoruz check-up satışı yapıyoruz herkesi aramıyorsun daha önce örneğin özel Özkaya tıp merkezine gelen hastanın numarası çıkıyor zaten sistemde onları arıyoruz sadece

1 Beğeni

Ersag ile tanistinizmi? Sansi deneyimimle iyi kazaniyorim ve alisveris zaruriyeti yok.

Kızlar bu konuda yardminiza ihtiyacım var internette böyle cok sayfalar var ama güven olmuyor bilgisi olan veya yapan var mı:smiling_face: