Evcil dostlarımızın fotoğrafları

Ayyy maşallah :heart_eyes: nasıl minik​:heart_eyes:

1 Beğeni

3 Beğeni

Buda bizim oğlumuz Luci​:heart_eyes_cat:

3 Beğeni

Maşallah çok tatlı :star_struck::black_cat:

1 Beğeni

Teşekkür ederiz :heart_eyes_cat:

Adı Mia daha 5 aylık oldu

3 Beğeni

Oyyy güzelim benim, beş aya göre ne kadar küçükmüş :heart: ya da bizim danadan sonra her kedi gözüme fazla küçük geldiğinden​:joy:

2 Beğeni

Ahahahahhaha seninki biraz kilolu olabilir bizimki mink

2 Beğeni

Minik kelebeğim gitti kızlar

1 Beğeni

Yaa neden gitti :worried:

1 Beğeni

Erkekti zaten çifleşme zamanı gelmiş girmiş sokakta görüyoruz ama gelmiyo yanımıza

2 Beğeni

Erkek kedilerin genel huyu bu :smile::smile: genelde doğumdan sonra gözün kedi görmuyor. Benimki de hep dışarda geceleri geliyor bence pis :hugs:

2 Beğeni

Nasıl güzel uyuyor Paşam :blue_heart: benim kedim de erkek :heart_eyes:

5 Beğeni

Önce bu boncuk vardı erkek nereye gitsek bizle geliyordu sonra erkek kardeşim adi çok seviyordu diye

4 Beğeni

Buda incim dişi 3 yaşında Ankara kedisi çok kıskanç bebek olunca ne yapicaz bilmiyorum hiç kızımı bile sevince çok kıskanıyor :smiling_face:

3 Beğeni

Sizde baya kedi varmış aşılara nasıl yetişiyorsunuz

2 Beğeni

O işlerle kardeşim ilgilendiğinden kolay oluyor​:smiling_face::person_gesturing_ok:

2 Beğeni

Dışarıdan eve gelince bebeğe mikrop getirirse derdiniz olmuyor mu @Didem.Nursema @2cocukannesi @afrikanın_gelini54 dışarıda tuvaletini yapiyor baska kedide parazit varsa bu şekilde parazit kapabiliyor ne kadar aşısı olsa da tamamen ev kedisi olsa daha temiz olur bebeğin yattığı yerler de kıl oluyor sürür sil ama yeterince temiz olmuyor. Bunlara fikir verirseniz ben kedimi daha çok sevicem

2 Beğeni

Bu da bizim kızımız adı zilli :sweat_smile::sweat_smile::parrot::parrot:

2 Beğeni