Etlik şehir hastanesi doktor önerisi

Etlik şehir hastanesine gidip hangi doktorlardan memnun kaldınız?

Aynı doktora denk gelme ihtimalin az canım. Bende orda kontrole gidiyorum

Denk geldiklerinizden özellikle şu doktor daha iyiydi dediğiniz yok mu?

Gebe polikliniğinde Sümeyye Mermi, Ayşe Sena Küçükkayıkçı ve erkek doktor olarak da Bircan Elçi çok çok iyiler hem güler yüzlü hem ilgili doktorlar ben hepsinden memnun kaldım. MHRS üzerinden randevu alırken bu doktorlar müsaitse seçmeye çalışıyorum. Ancak sürekli denk getirmek zor çünkü bazen jinekoloji ya da lohusa polikliniğinde oluyorlar sürekli değişiyor görev yerleri.

1 Beğeni

Canım aynı doktorları denk getirmek devlet hastanesinde cok zor. Sen mhrs den o doktora randevu alırsın bı gıdersın ki asistanı orda.

Doçent ya da profesör olmadığı sürece kendileri oluyorlar Etlik Şehir Hastanesinde. Yukarıda önerdiğim doktorlar bizzat ilgilendiler. Perinatoloji polikliniğinde de takip edildim oradaki doktorlar doçent doktordu genellikle asistanları oluyordu. Uzman doktorlar kendileri muayenede oluyorlar o konuda içiniz rahat olabilir. Gitmeden özenle araştırma yapıyorum, özellikle Etlik Şehir Hastanesi internet sitesinde kadroda çalışan doktorlar bilgileri ve fotoğraflarıyla yazıyor oradan bakarak doktorun bizzat kendi olduğundan emin oluyorum :joy: Ben ilk aydan beri Etlikte takipliydim başka hastahane deneyimlemedim oralar hakkında yorum yapamam ama benim Etlik için gözlemlerim bu yönde :blush:

1 Beğeni

Randevu alip gideceksen Dilara Kurt kesinlikle tavsiye ederim şuan baska bolume gecmis ama geri geliyo özel gibi ilgileniyo onun disinda turkan dikici var digerlerinden ben memnun kalmadim . Bu iki doktor bizzat kendisi bakiyo

2 Beğeni

Baska bildiginiz cok iyi doktor olursa lutfen bilgi verin arkadaslar bende perinatoloji takipliyim dogumumu da orda onlar yapicak arayistayiz duaci olurum sizlere de :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Perinatolojide Seval Yılmaz Ergani ve Gülşah Dağdeviren çok iyi diyorlar ben de onlara randevu aldım bir de Şevki Çelen var profesör ancak perinatolojide hepsi doçent ya da profesör olduğu için hep asistanları denk geldi bana. Seval hanımı hastanede çalışan bir tanıdık önermişti.

1 Beğeni