Eşlerinizin En Mucizevi Özelliği

Merhaba kızlar :star_struck:

Eşlerinizin en mucizevi özelliği nedir ? Hadi biraz dedikodu yapalım :joy::face_with_hand_over_mouth:

Benim eşimin en mucizevi özellikleri finansal, ticari ve siyasal zekâsı :star_struck: Bir de müthiş yemek tarifleri ve sunumları :heart_eyes:

Hepsini bir arada müthiş yürütüyor :face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Bizimkinin işinden olayı biraz a sosyal çok görmüyorum. Ama çok iyi bir eş baba :grinning:

7 Beğeni

İyi bir eş,iyi bir baba,iyi bir evlat…

Bilik olarak;Matamatiği ve Kimyası çok iyi ve olimpiya birincilği var.

6 Beğeni

Cook iyi bir eş bana göre en mucizevi özelliği merhameti kalbi cok güzel :heart::heart: birde zehir gibi herseyden anlamaz bi insan diyorum bazen :smiling_face: evin tesisatini peteklerin borularini falan tek basina degistirdi elektrikden de anliyo birde cook güzel hatta benden de güzel temizlik yapar benim 3 aaat uğraştığım evin camlarını o 20 dakka da benden güzel siler :smiling_face::smiling_face:

4 Beğeni

@admin İyi birer eş ve baba olması en mucizevi özelliklerdir zaten, çok şanslısınız :blush:

3 Beğeni

@FidanUğur Bebeğinizin zekası sayısal zekâ olursa şaşırmam :star_struck:

Olimpiyat birinciliği olması da ayrı havalı :star_struck:

1 Beğeni

@ezgi-y Eş yönünden çok şanslı olarak gördüklerim arasındasın :blush::star_struck:

1 Beğeni

@NURAN Aynen bende öyle söylüyorum hep.Dedesi mühendis onunda matamatiği çok iyi.Eltimin çocuklarıyla o kadar yakından iygileniyor ki,derslerine falan çok yardımcı oluyor.Şanslı torunlar.:slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Woaww mühendis dede ha :heart_eyes: Bu daha havalı kız, çok şanslı bebiş çookk :star_struck:

1 Beğeni

Valla öyleyim ne yalan söyleyim :smiling_face: pastanede de çalişmiş geclik zamanlarinda bi pasta yapar pastaneden alınmış gibi :smiling_face:

10 gün önce kızımın doğum günü vardı onun için yaptığı pasta buda :smiling_face::smiling_face:

8 Beğeni

@NURAN Aynen canım.Bilime,okumağa çok önem veriyorlar.İşte biriyle tanıştıklarında maddi durumun falan önemsemiyor ama bilikli olmasına çok dikkat ederler. :woman_shrugging:t4:

1 Beğeni

Vayyy çok iyi yapmışsınız :heart_eyes:Kelebek bide.Ellerinize sağlık.Görüntüse tadındanda haber veriyor.:butterfly::heart_eyes:

2 Beğeni

@ezgi-y Woawww, müthiş olmuş. Çok yetenekli bir eşin var maşallah, çocukların çok şanslı :heart_eyes:

1 Beğeni

@FidanUğur Tam benim kafa. Eğitim eğitim eğitim :face_with_hand_over_mouth::blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederiizzz :smiling_face::heart: @NURAN @FidanUğur en önemlisi zaten kizima iyi davraniyor olmasi kendi cocugu olacak bebege alisveris yaparken bile kizima da biseyler aldi cocuk o kendini dıslanmis hissetmesin dedi en cok zaten kizima olan merhameti ve sevgisi beni benden aliyor :smiling_face::smiling_face:

4 Beğeni

@ezgi-y Çok şanslısın, Rabb’im daim etsin :pray:

2 Beğeni

Amiinn canimmm cümlemizin mutlulugu daim olsun insallah :heart: @NURAN

1 Beğeni

İnce düşünceli kendi ailesi gibi benim ailemi sahiplenmesi çok hoşuma gidiyor merhametli yardımsever iyi bir eş olacağını düşünüyordum şükür ki yanıltmadı çok iyi bir baba olacak inşallah :smiling_face_with_tear::heart: ve şu zamanın kanayan yarası bence erkeklerin yeterince sorumluluk almaması çok şükür ki o çok bilincinde​:hibiscus:

3 Beğeni

İyi bir eş ve bence çok iyi bir baba olacak. Genelde bana hiç kıyamıyor çok merhametli yemek konusunda da çok çok iyii

2 Beğeni