Merhaba kızlar
Eşlerinizin en mucizevi özelliği nedir ? Hadi biraz dedikodu yapalım
Benim eşimin en mucizevi özellikleri finansal, ticari ve siyasal zekâsı Bir de müthiş yemek tarifleri ve sunumları
Hepsini bir arada müthiş yürütüyor
Merhaba kızlar
Eşlerinizin en mucizevi özelliği nedir ? Hadi biraz dedikodu yapalım
Benim eşimin en mucizevi özellikleri finansal, ticari ve siyasal zekâsı Bir de müthiş yemek tarifleri ve sunumları
Hepsini bir arada müthiş yürütüyor
Bizimkinin işinden olayı biraz a sosyal çok görmüyorum. Ama çok iyi bir eş baba
İyi bir eş,iyi bir baba,iyi bir evlat…
Bilik olarak;Matamatiği ve Kimyası çok iyi ve olimpiya birincilği var.
Cook iyi bir eş bana göre en mucizevi özelliği merhameti kalbi cok güzel birde zehir gibi herseyden anlamaz bi insan diyorum bazen evin tesisatini peteklerin borularini falan tek basina degistirdi elektrikden de anliyo birde cook güzel hatta benden de güzel temizlik yapar benim 3 aaat uğraştığım evin camlarını o 20 dakka da benden güzel siler
@admin İyi birer eş ve baba olması en mucizevi özelliklerdir zaten, çok şanslısınız
@FidanUğur Bebeğinizin zekası sayısal zekâ olursa şaşırmam
Olimpiyat birinciliği olması da ayrı havalı
@ezgi-y Eş yönünden çok şanslı olarak gördüklerim arasındasın
@NURAN Aynen bende öyle söylüyorum hep.Dedesi mühendis onunda matamatiği çok iyi.Eltimin çocuklarıyla o kadar yakından iygileniyor ki,derslerine falan çok yardımcı oluyor.Şanslı torunlar.
Woaww mühendis dede ha Bu daha havalı kız, çok şanslı bebiş çookk
Valla öyleyim ne yalan söyleyim pastanede de çalişmiş geclik zamanlarinda bi pasta yapar pastaneden alınmış gibi
10 gün önce kızımın doğum günü vardı onun için yaptığı pasta buda@NURAN Aynen canım.Bilime,okumağa çok önem veriyorlar.İşte biriyle tanıştıklarında maddi durumun falan önemsemiyor ama bilikli olmasına çok dikkat ederler.
Vayyy çok iyi yapmışsınız Kelebek bide.Ellerinize sağlık.Görüntüse tadındanda haber veriyor.
@ezgi-y Woawww, müthiş olmuş. Çok yetenekli bir eşin var maşallah, çocukların çok şanslı
@FidanUğur Tam benim kafa. Eğitim eğitim eğitim
Teşekkür ederiizzz @NURAN @FidanUğur en önemlisi zaten kizima iyi davraniyor olmasi kendi cocugu olacak bebege alisveris yaparken bile kizima da biseyler aldi cocuk o kendini dıslanmis hissetmesin dedi en cok zaten kizima olan merhameti ve sevgisi beni benden aliyor
@ezgi-y Çok şanslısın, Rabb’im daim etsin
Amiinn canimmm cümlemizin mutlulugu daim olsun insallah @NURAN
İnce düşünceli kendi ailesi gibi benim ailemi sahiplenmesi çok hoşuma gidiyor merhametli yardımsever iyi bir eş olacağını düşünüyordum şükür ki yanıltmadı çok iyi bir baba olacak inşallah ve şu zamanın kanayan yarası bence erkeklerin yeterince sorumluluk almaması çok şükür ki o çok bilincinde
İyi bir eş ve bence çok iyi bir baba olacak. Genelde bana hiç kıyamıyor çok merhametli yemek konusunda da çok çok iyii