Merhaba kızlar sizinde eşleriniz hep yanınızda destek oluyomu mesela her kontrole hastaneye gidince yanınızda geliyomu yoksa çalışıyorum gelememmi diyo
Evet cok sukur iyiki var destegi olmsa naparim bilmiyorum
Bnm eşim biraz şeyyy beni hic tek biyere gondermemis gondermez bundan dolayida bnle gelir beraber gideriz heryere
Aaaa nasil almiyolarmi içeri garipya
Ya kotu olmus bu merak ediyodur esiniz simdi cok bmm eşim cok heyecanli cocuk gibi izliyo
Devlet hastanesi ve fakülte hastanelerinde eşleri içeri almıyorlar zaten, eşim müsaitse hastaneye bırakıyor ama genelde kendi işimi kendim görüyorum bende , ilkinde her an yanımdaydı zaten
Benimkide keşke öyle olsa topu topuna 3 kere gelmiştir iş yerim izin vermiyo sürekli
Benimki hep geliyor sağolsun asla yanlız bırakmiyor sanki ilk çocuğu gibi heycanlaniyor bizim ikinci evlligimz eşimin ilk evllliginde cocuklari var benim ilk ama o benden daha heycanli hatta randevularimida onun işten gelme saatine göre ayarlıyorum yoksa alınıyor
Benim eşim herhangi bir yere tek gitmem konusunda tikli hele ki hastane 1-1 buçuk saat mesafede. Haftasonları izinli olduğu için cumartesi gününe alıyoruz randevularımızı
Him biz özele gidiyoruz.ondan heralde
Bnce hepimiz boyle bu durimda eşlerimizi yanimizda isteriz o duygulari beraber yasamak paylasmak bnce cok guzel ve onemli babaninda farkina varmali gibi dusunuyorum gerci kişiden kişiye deyisir
Yok ya çok şükür eşim oyle baskıcı bı karakter değil rahatım o konuda bende seninle geliyim bebeğimi goruyum diyor
Oda guzel cmm
Benim eşim kontrole gelebilmek için doktordan rica edip hep izin günlerine ayarlatıyor benden daha heyecanlı oluyor
Ne güzel olması gereken bu canim gelsinler tabi her anınızda yanımızda olsunlar
Ne guzel bnce dogru olan bu ama bazen iste imkani olmiyan olabiliyo bnm esimin haftada 2gun tatili ogune sigdiriyoruz herseyi ve vardiyali calistigi icinde osekil ayarlıyoruz
Ayni bnm eşim bnmki abartili ama pek anlaşamıyoruz okonuda
Evet o yanımda olunca bende kendimi daha iyi hissediyorum psikolojik olarak
Benim eşimde sadece pazar günleri evde ama gece calisiyor hafta içi hergun. Gidebiliyoruz yanımda olsun ya bana güç veriyor sagolsun
Benim eşimin de genelde geç kalma sorunu olduğu için bende çok dakik im sinir oluyorum her defasında geriliyorum gelmesini istemiyorum açıkçası