Eskişehirde yaşayan bacılarım?

Kizlar yaklasik 2 yildir eskisehirde yasiyorum esimin isi sebebiyle. Burda kimsem yok ailem Denizlide. Arkadaş vs de yok ne yazik kii. Eskisehirde olanlar var ise tanisalim miiiiii​:gift_heart:

5 Beğeni

olmaz mı? @eskisehir-anneleri ile tanışabilirsin. Moderatörümüz @Cansu Eskişehirli :slight_smile:

4 Beğeni

Ben Eskişehirdeyim merkezde misin

2 Beğeni

24 yaşındayım ilk gebeligim kızım olcak canım hangi mahallede oturuyorsun

2 Beğeni

Tanışalım kaynaşalım merhaba ben cansu eskişehirliyim 29 yaşımdayım 5 aylık bir oğlum var siz hangi ilçede yaşıyorsunuz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Evet merkezdeyimmm. Osmangazi mh sinde oturuyorum

2 Beğeni

Ben de 28 yasindayim ilk bebisim olacakkkk. Osmangazideyim ben

2 Beğeni

28im ben de. Osmangazide oturuyorum canim

2 Beğeni

Ben sarıcakaya’dayım ama ara sıra merkeze geliyorum bir gün buluşalım :smiling_face_with_three_hearts: boş zamanlarında neler yapmayı seversin :smile:

1 Beğeni

Boş kalıyor musun desene​:rofl:can sıkıntısından kendimi ev işine vuruyorum. Burada eşim dışında kimsem yok, yeni dostluklar istiyorum bebişime arkadaş istiyorum.

2 Beğeni

Memnun oldum kaç haftalık oldunuz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben de memnun oldummmmm. 27+4 :baby:t2:

3 Beğeni

Ben mamure de oturuyorum çarşıya ve operaya yakın canım bende çalışmıyorum ev işler şuan da kurs bulunca kendime göre kursa flqn gidiyordum erken dogum riskim varken kursu bıraktım :joy::joy:

1 Beğeni

Benimde 37+4 canım

1 Beğeni

Senin doğdu dogacakkkk.:gift_heart:

2 Beğeni

Evet canım az kaldi bekliyorum hayırlısıyla :heart_eyes: senin cinsiyeti ne bebişin

1 Beğeni

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin​:baby:t2::pray:t2: kiz benim

3 Beğeni

Amin sanada güzelce kucağına almak nasip olsun canım

1 Beğeni

Az kalmış hangi doktora gidiyorsunuz bi eksiğiniz var mı :smile: kısmet olursa hadtaneye ziyaretinize gelirim bi aksilik olmazsa

1 Beğeni

Amiiinn, görüşmek isterim bir gün ama siz baya bi karnı burnunuzdaasiniz​:rofl:

1 Beğeni