Merhaba ben eskişehirde ikamet ediyorum ve 1 aylık hamile olduğumu bugün öğrendimm şimdi benim kadın doğum uzmanı bulmam gerekiyor eskişehirde tanidiginiz bildiginiz bir doktor var mı
Merhaba. Aramıza hoş geldin. @Cansu da Eskişehir’den önerisi olabilir.
Murat Şenol u tek geçerim benim de doktorum olur kendisi. Gidip de memnun olmayan 1 kişiyi bile görmedim. İlgisi bilgisi çok çok iyi.
Merhaba @91023 hoşgeldiniz
Ben ümit hastanesinde dilek ulusoy’a gittim. Düşük riskim vardı benimle çok güzel ilgilendi.
Anadolu hastanesinde perihan sözer var sezaryen sonrası normal doğumu destekliyormuş
Şehir hastanesinde yuvanç ailesinden çok olumlu yorum var karı koca ikisi de doktor. @Esved şehir hastanesinden başka kim vardı ceren ve kevser mi?
Ben şehir hastanesinde Özge şahin yaşara da gittim ama ona göre işte. Seni muayne ederken içeriye başka hasta alıyor ve ultrason cihazı çok kötü murat bey neredeyse kirpiğine kadar gösterirken özgenin verdiği resimde hiçbir şey belli değildi siyah beyaz bişey. Yuvanç ailesine hiç gitmedim ama şehir hastanesinde genelde içerde hasta varken başka hasta da alıyorlar. Ve şehir hastanesinde eşin içeri giremiyor. Ben ümit hastanesinde murat beyin odasına 7 kişi akrabalarımı soktum ultrasondan bebişimi izlediler imkan varsa kesinlikle ümit hastanesi diyorum
Ben ilk kontrol için Gülbin Erol a randevu aldım ama bakalım inşallah olumlu geçer
Randevunuz ne zaman beraber bekleyelim ben de heyecanlandim
Haftaya pazartesi
Ben ilk hamileliğimde Acıbadem Özlem hanıma gitmiştim daha 4. Haftadan görür görmez gebeliğin normal olmadığını anladı aslında ama ben olumsuz konuştuğunu düşünerek vazgeçtim. Ümit hastanesi Murat Şenol’a gittim ama hiç memnun kalmadım. Kürtaj masasında bana kontrole geleceğim tarihi söyledi. İşlemden sonra odasına çıkıp hangi tarih olduğunu sorduğumda tepkisi çok irrite ediciydi. Sonuçta zor bir durum yaşamış bir hastasına verdiği tepkiden memnun kalmadım. Şovmen geliyor kendisi bana. Şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim acıbadem Alper beye gidiyorum enerjisi inanılmaz biri şimdilik çok sevdik kendisini. Tavsiye edebilirim
Merhaba. Mucize Anne’ye hoş geldin canım
@Özgesnn Aramıza hoşgeldiniz
Merhaba @Özgesnn hoşgeldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun ben uygumada eskişehirli hamiş görünce çok mutlu oluyorum
Çok teşekkürler ben de çok mutlu oldum
Merhaba canım Mucize Anne’ye hoş geldin. @eskisehir-anneleri sana yardımcı olabilir, istersen sende bu gruba katılablirsin. Üzerine tıkla!
Merhaba @Yilmazturk hoşgeldiniz ben ümit hastanesi dilek ulusoy’a gittim memnunum. Doktor sadece bazen hızlı konuşuyor. Mesajlara geri dönüş yapıyor. Not tutmasi başarılı. Benim tek sevmediğim yanı cok hızlı konuşmasıydı. Düşük sonrasında kontrol için gitmiştim tüm sorulara cevap verdi tekrar hamile kalırsan hemen kan sulandırıcı kullanman lazım demisti hamile kaldığımda hemen hemşiresini aradım yardımcı oldu. Hemşiresi Zeliha hanımdı galiba o da çok nazik hiç acele ettirmedi.
Sezaryen sonrası normal doğum düşünürsen de anadolu hastanesi perihan hanım derim
Meraba arkadaşlar Eskişehir’de önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı. Özel hastane düşünüyorum
Ben ozel umitte melih aslana gidiyorum cok iyi bi doktor yedi yirmi dort mesajlara cevap veriyor hic ihmal etmiyor ve detayli kontrol ediyor
Hmmmmm allah allah ben de sasirdim simdi. Peki ayni hastanede deniz hanim var ona benim yakinim gidiyor
Melih bey biraz garantici. Yani mesela bi sorun yokken bile ilişki yasağı koyuyor ya da benim mesela bobrek genizlemem vardi cok degil 2mm kadar hemen stent takmak istedi ben başka bir doktora gittim özel profa o da gerek yok dedi icimi rahatlatti taktirmadim. Yani her seyi garantiye almayi seviyor. Benim hosuma giden surekli her seye tahlil istememesi. Kimi doktor biliyosunuz hastane kazansin diye habire tahlil veriyor. Yani bilmiyorum tehlikeli bi durumum olmadigi icin belki beni cok endise ettirmedi fakat eger bi ama nız varsa iciniz rahat degilse Deniz hanim da cok tatlidir kendim de gitmistim cok sakin ve tatli dilli bir kadin
Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin Gebeliğin hayırlı olsun @Yilmazturk