Bence yeni modeller daha iyi sanki teknoloji geliştikçe hayatı kolaylaştıran şeyler yapılıyo çünkü
Şu an tahta beşik kullanıyoruz kızımda, yeni modeller daha iyi yav
Kendi evime geçince hemen yeni beşiğini kuracağım
Ben de oyumu yeni modelden yana kullanıyorum
Yeni model ama uyursa içinde
Anam uyumuyor ki bilelim
Yeni modern beşikler bencede hem kullanışlı hemde alternatifleri çok oyun parkı olanlar çok mantıklı geliyor bana
Eski model dediğiniz bildiğimiz demir sallama beşikse kesinlikle onlar daha iyi bebekler içinde çok daha rahat uyuyor.
Kızlar hepiniz yeni model demişsiniz ama babannem benim bebiş için taaa eski zaman beşiğini saklamış daha nasıl olduğunu görmedim tontonum bu zamana kadar durdurmuş o kadar hoşuma gitti ki
Görmedim modeli cnm
Bende öyle düşünüyorum ama işte şartlar el vermiyor
Bence yeni beşikler daha konforlu ve rahat
Mucize Anne’ye hoşgeldin @Sevim35
Gebeliğin hayırlı olsun
Ben ilk bebeğimde sallamakla uğraşmayayım diye hiç alıştırmamıştım we hiç sallamadım çok şükür ama uslu bir bebek olduğu için öyleydi sanırım bunda nasıl olur bilmiyorum diyorlarki ilk bebeğin nasılsa ikinci tam zıt oluyor diyorlar eğer öyleyse yandım ben yere göğe sığdıramicam
Annem abimin bebegine bakıyor. Üç tane beşik almışlar anne yani park beşik, bebek odası yatağı ve salon için daha küçük sallanan. Ama çocuk annemin ayağında sallanarak uyuyor sonra da annesinin çift kişilik yatağına koyuyorlar başka türlü uyumuyor
Teşekkür ederim hoşbuldum @NURAN
@Sevim35 @Burcu2 @Merve46 @NURAN @Sevane @FidanUğur @Cansu @SEB yaa çok tatlısınız canlarım büyük ihtimalle ben yeni model beşik kullanırım gibime geliyor
Merhaba @Sevim35 hoşgeldiniz