Eski Zaman Beşikleri mi Yoksa Yeni Model Beşikler mi?

Kızlar sizce eski zaman beşikleri mi daha iyi yoksa yeni model beşikler mi :thinking:

Bence yeni modeller daha iyi sanki teknoloji geliştikçe hayatı kolaylaştıran şeyler yapılıyo çünkü

3 Beğeni

Şu an tahta beşik kullanıyoruz kızımda, yeni modeller daha iyi yav :joy::joy:

Kendi evime geçince hemen yeni beşiğini kuracağım

4 Beğeni

Ben de oyumu yeni modelden yana kullanıyorum

6 Beğeni

Yeni model ama uyursa içinde :woozy_face::joy:

3 Beğeni

Anam uyumuyor ki bilelim :person_shrugging:

3 Beğeni

Yeni modern beşikler bencede hem kullanışlı hemde alternatifleri çok oyun parkı olanlar çok mantıklı geliyor bana :smiling_face:

2 Beğeni

Eski model dediğiniz bildiğimiz demir sallama beşikse kesinlikle onlar daha iyi bebekler içinde çok daha rahat uyuyor.

2 Beğeni

Kızlar hepiniz yeni model demişsiniz ama babannem benim bebiş için taaa eski zaman beşiğini saklamış daha nasıl olduğunu görmedim tontonum bu zamana kadar durdurmuş o kadar hoşuma gitti ki :heart_eyes:

2 Beğeni

Görmedim modeli cnm :rose:

1 Beğeni

Bende öyle düşünüyorum ama işte şartlar el vermiyor :grin:

1 Beğeni

Bence yeni beşikler daha konforlu ve rahat​:joy:

3 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldin :tada: @Sevim35

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

1 Beğeni

Ben ilk bebeğimde sallamakla uğraşmayayım diye hiç alıştırmamıştım we hiç sallamadım çok şükür ama uslu bir bebek olduğu için öyleydi sanırım bunda nasıl olur bilmiyorum diyorlarki ilk bebeğin nasılsa ikinci tam zıt oluyor diyorlar eğer öyleyse yandım ben yere göğe sığdıramicam :grin:

1 Beğeni

Annem abimin bebegine bakıyor. Üç tane beşik almışlar anne yani park beşik, bebek odası yatağı ve salon için daha küçük sallanan. Ama çocuk annemin ayağında sallanarak uyuyor sonra da annesinin çift kişilik yatağına koyuyorlar başka türlü uyumuyor :rofl:

1 Beğeni

Teşekkür ederim hoşbuldum​:hugs::heart: @NURAN

1 Beğeni

@Sevim35 @Burcu2 @Merve46 @NURAN @Sevane @FidanUğur @Cansu @SEB yaa çok tatlısınız canlarım büyük ihtimalle ben yeni model beşik kullanırım gibime geliyor :joy::rose::rose:

4 Beğeni

Baby Pulls GIF

2 Beğeni

Merhaba @Sevim35 hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni