Eski süt bebegi zehirlermi?

Merabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. İlk hamileligim, eşim bilmeden bana 2gin eski süt içirmiş, bugun kendim pişirirken fark ettim, sütün çürük oldugunu. Baya tecrübesizlik var mutfak işiyle ilgili. Sizce bebegim zehirlenir mi?

4 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: @Metanet

Kendini takip et her hangi bir terslik hissedersen doktorunuza danışın Bozuk süt tüketilmesi besin zehirlenmelerine ve bağırsak enfeksiyonlarına sebep olabilir. Besin zehirlenmesinde baş dönmesi, göz kararması, ateş, mide krampları, ishal ve kusma gibi belirtiler görülebilir. Bu gibi durumların hafif seyretmesinde bol sıvı (özellikle su) ve yoğurt tüketimi ile rahatsızlık geçebilir.

1 Beğeni

Ayran iç ya da yogurt tüket birşey olmaz inşaAllah

1 Beğeni

Belki bugün bozulmuştur. Çünkü içerken kendiniz fark ederdiniz. Çok acı ya da bozu tadı olurdu muhakkak.

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Tadını almadınız mı, süt bozuk olduğunda tadı ekşimsi olur

2cide sonunda biley hiss etsim ama pek aldırmadım. Eşimin koku almama şeyi var o acaba bozuk mu dedi bende yedigi otdandır dedim hayvanın gelen koku. Bugun kendim pişirdigimde baktım ki çürük çürük oldu

Teşekkürler can

1 Beğeni

Tadını alamadım çünki hamilelikden herleyi farklı tatda hiss ediyorum. Daha 11ci haftadayız

1 Beğeni

Buzdolabindamiydi?

Kendinizi gözlemleyin bakalım bir

1 Beğeni

Merhaba @Metanet hoşgeldiniz :bouquet: kötü bi yan etki olsa hemen belirti gösterirdi bence kendinizi gozlemlemeye devam edin isterseniz

1 Beğeni

Kusma falan olmadıysa zehirlenmemişsindir bence canım ,yoğurt ye, karşısını alsın bi

1 Beğeni

Evet dolaptaydı