Merabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. İlk hamileligim, eşim bilmeden bana 2gin eski süt içirmiş, bugun kendim pişirirken fark ettim, sütün çürük oldugunu. Baya tecrübesizlik var mutfak işiyle ilgili. Sizce bebegim zehirlenir mi?
Günaydın canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun @Metanet
Kendini takip et her hangi bir terslik hissedersen doktorunuza danışın Bozuk süt tüketilmesi besin zehirlenmelerine ve bağırsak enfeksiyonlarına sebep olabilir. Besin zehirlenmesinde baş dönmesi, göz kararması, ateş, mide krampları, ishal ve kusma gibi belirtiler görülebilir. Bu gibi durumların hafif seyretmesinde bol sıvı (özellikle su) ve yoğurt tüketimi ile rahatsızlık geçebilir.
Ayran iç ya da yogurt tüket birşey olmaz inşaAllah
Belki bugün bozulmuştur. Çünkü içerken kendiniz fark ederdiniz. Çok acı ya da bozu tadı olurdu muhakkak.
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Tadını almadınız mı, süt bozuk olduğunda tadı ekşimsi olur
2cide sonunda biley hiss etsim ama pek aldırmadım. Eşimin koku almama şeyi var o acaba bozuk mu dedi bende yedigi otdandır dedim hayvanın gelen koku. Bugun kendim pişirdigimde baktım ki çürük çürük oldu
Teşekkürler can
Tadını alamadım çünki hamilelikden herleyi farklı tatda hiss ediyorum. Daha 11ci haftadayız
Buzdolabindamiydi?
Kendinizi gözlemleyin bakalım bir
Merhaba @Metanet hoşgeldiniz kötü bi yan etki olsa hemen belirti gösterirdi bence kendinizi gozlemlemeye devam edin isterseniz
Kusma falan olmadıysa zehirlenmemişsindir bence canım ,yoğurt ye, karşısını alsın bi
Evet dolaptaydı