Eşinizin ailesi ziyaret

Kızlar merhaba eşinizin ailesi (kayınvalideniz , görümceniz) ne sıklıkla size geliyor ? Sizin davet etmenizi mi beklerler ? Bu soru aynı şehirde olanlar için daha doğru olur herhalde merak ediyorum cevapları :see_no_evil: kayınvalidem çocuklarını sık sık yemeğe davet eder görümcem çalıştığı için ve çocukları olduğu için biz arada uğrarız ben de elimden geldiğince müsait olunca bir şeyler yapıp çağırmaya çalışıyorum ama beni bu durum rahatsız ediyor yani yakın akraba oldukları için kendileri de arada gelebilirler ben gerçi ani misafirden pek hoşlanmıyorum ama :sweat_smile: böyle olunca da kendimi sürekli bir şeyler yapıp çağırmak zorunda hissediyorum bu düşünce beni yoruyor

3 Beğeni

Bizimkiler de hep çağırılmayı beklerler :roll_eyes: Benim de aklıma gelmez çağırmak :rofl::joy:

2 Beğeni

Kapalı kutular çağırmayınca arkadan bir şey diyor mu merak ediyorum :sweat_smile:

3 Beğeni

Ben evlilik sürecimizde ve halen yaşadığımız olumsuz davranışlarından dolayı uzak olmayı tercih ediyorum. Hiçbir şekilde samimi gelmedikleri için sohbet ederken dahi ciddiye alamıyorum. Bu yüzden ben çağırmıyorum onlar gelince de elimden geldiğince sırf eşim için en güzel şekilde ağırlıyorum. Fazla yüz de vermiyorum tepeme çıkmasınlar diye. Arkadan konuşma mevzusu illaki oluyodur. Bu da beni zerre ilgilendirmiyor. Biz 3 kişiyiz eşim kızım ve ben. Gerisi ne demiş ne yapmış ne düşünmüş amaaannn​:rofl::dancer:

3 Beğeni

@Funda Birebir seninle aynı şeyleri yaşayan biri olarak tamamen katılıyorum sana :face_with_hand_over_mouth: O yüzden çağırmak da aklıma gelmiyor zaten. Eşim çağırırsa da dediğin gibi eşim için en güzel şekilde ağırlıyorum. Arkamdan çok konuşuluyor, biliyorum ama kafama almıyorum bile :joy:

2 Beğeni

Görümcemle küs olduğumuz için hiç böyle çağıramadım bile

3 Beğeni

Çok şükür öyle bir olumsuzluk olmadı ama hep bir mesafeliler maalesef beklediğim samimiyeti pek göremedim iki yıldır o yüzden artık ben de çok takmıyorum şu gidip gelme mevzusuna takıldım sadece

2 Beğeni

Bizimkiker ben çağırmadan geliyorlar. Ama öyle çok sık değil geldiklerinde de çok durmuyorlar 2-3 saat duruyorlar.

2 Beğeni

Eşlerimizle aramız iyi olsun da gerisi çok da önemli değil cidden :see_no_evil: ben ilk zamanlar yalnızlık çok çekiyordum farklı şehire geldiğim için sıcaklık beklemiştim göremeyince çok zoruma gidiyordu eşime patladım bir gün oda bekleme onlardan bir şey böyleler maalesef biz iyi olalım yetmez mi demişti o günden sonra kabullendim onun da başını yememeye başladım :sweat_smile:

1 Beğeni

Küslük hiç sevmem inşallah düzelir aranız konuyu bilmiyorum ama :neutral_face:mesafe iyidir samimiyete çok da gerek yok bence :sweat_smile:

1 Beğeni

Biz hep bir aradayız beraber oturuyoruz :smiling_face::smiling_face: Allah onlardan bin kere razı olsun asla yabancılık hissetmedim kendi ailemden görmediğim yakınlığı ilgiyi gösterdiler Kayınvalidem biraz rahatsız kendi işlerini hallediyor ama evle ilgili işleri yapamıyor Kayınpederim sağ olsun bu hamilelik sürecinde çok yardımcı oldu bana kendisi zaten aştı yemekleri çoğu zaman o yapıyor Hatta evi bile son bir aydır o temizliyor Benim kalkamayıp rahatsız olduğum zamanlarda kahvaltıyı hazırlar ya da akşam yemeğini hazırlar bana seslenir kızım hadi gel yemek yiyelim diye kendi oğullarından daha Üstün tutarlar beni herkese böyle anlayışlı aile nasip etsin

6 Beğeni

@ezgi-y Ne şanslısın :heart: Bende kaynanalık yapan kayınbabam maalesef. Kaynanam da sessiz durur ama sessizce mikserlik yapar. Ben o yüzden en baştan beri mesafemi koruyorum

3 Beğeni

@Hasen Aynı cümleyi benim eşim de kurmuştu :joy: Benim ailem böyle, biz iyi olalım yeter demişti :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Ben hep şansliydim o konuda eski kayinvalidemle bile görüşüyorum hala ve anne diyorum o bile hala kendi oğlundan Üstün tutar beni :smiling_face::smiling_face: Hatta eski eşim evlendi yeni eşi Sen eski gelinini benden daha çok seviyorsun demiş :neutral_face::neutral_face: Şimdi de çok rahatım canım Bir şey istediğinde eşime değil kayınpederime söylüyorum hemen gidip dolaşıyor alt üst ediyor her yeri bulup getiriyor Sen en iyisini yapmışsın mesafe koymakla maalesef böyle durumlarda mesafe koymayınca evdeki huzurda kaçıyor

2 Beğeni

Ben evlendim evlenir evlenmez eşim en büyük abisiyle sonra ablasıyla sonra bi abisiyle de küstü çok görüşmedik evlendim evleneli ve gerçekten böyle olması iyi oldu çünkü fitne fesatlık seven insanlar oldukları için sevmiyorum bende

2 Beğeni

Gerçekten böyle insanlar olsun çok isterdim ama aynı evin içindeyiz sığıntı gibi hissettiğim oluyor arada bundan dolayı pek memnun olamıyorum

2 Beğeni

Bizim aramızda ülkeler var . Hoş olmasaydı da ben sürekli yüz göz olmak istemem ne kadar samimi olursan o kadar saygının yitirildigini, rahat davranmalar başlar diye düşünüyorum. Kendi ailemle bile araya mesafe koyuyorum koyduğum halde karışma cabasindalar birde onları başıma bela edemem

6 Beğeni

Bütün yazıları okudum da hepsinden birer kesin var bende o yüzden antmak istemiyorum zaten siz zaten anlatmışsiniz aynisini yaşıyorum ve komşu olmamıza rağmen 10 gündür görüşmüyoruz eşim iş arkadaşlariyla 5 gün tatile gitti gene beni arayıp sormadılar nerde kalacaksın hamile olmama rağmen iki gün halam gilde 3 gün babam gilde kaldım allah ailemizi başımızdan eksik etmesin

4 Beğeni

Amin ailenin yerini asla tutmaz maalesef

1 Beğeni

En güzel ilişki en uzak olan galiba şanslısın :sweat_smile:

2 Beğeni