Eşim telefonuna beni EV diye kaydetmiş . Sizin tepkiniz nasıl olurdu ?
Çoğu kişi öyle kaydediyomus ama ben sinirlenirdim ve uzak dururdum aklı başına gelene kadar beni de nisanlandigimizdan beri Gün’Esim diye kaydetmiş tabi 2 buçuk yıldır bakalım ![]()
![]()
Seni doldurmak için söylemiyorum ama hiç hoşuma gitmezdi. Şüphe uyandıraci gelirdi
Bende Ev’im
kaydetmiş![]()
Ben eşimin telefonunda cimcimem
diye kayitliyim beni oyle sever arada bi güzel karım diye degistiriyo ikisi arasinda gidip geliyo
kafasına göre
Benım eşim ilk evlendıgımizde berı yarim dıye kaydetmıs halada öyle üstelık aradığımda resmımız çıkıyor ![]()
![]()
On senedir ilk kaydettiği gibi duruyor, sevdiceğim diye kayıtlıyım. Ev diye kaydetse hoşuma gitmezdi tabi, “bir adım var, adım soyadımla kaydet o zaman ev telefonun mu bu senin” derdim.
Burda hanımların “beni şöyle kaydediyor beni böyle kaydediyor” diye yazmalarını çok doğru bulmuyorum. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. İnsanın kendi evliliğini, eşini başkalarıyla kıyaslaması ilişkide yapılacak büyük bir yanlış. Belki de eşin hiçbir art niyeti olmadan böyle kaydetti seni, bilemeyiz. Ama yine de hoşuna gitmediyse bu konuda tavrını belli et. Tavır yap küs demek istemiyorum tabii ama hoşuna gitmediğini bilsin.
Bende 8 senedir prensesimmm diye kayıtlıyim